Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balos, liberális, kisebbség...

Balos, liberális, kisebbség védők! Találkoztatok már élőben roma kisebbségivel?

Figyelt kérdés

Ért már titeket vagy a családotokat atrocitás a részükről?

Laknak a környezetetekben?

Utaztatok már velük együtt?

Hol laktok, kocsitok van?

Szeretném tudni hogy van-e erkölcsi alapja a tevékenységeteknek.

2013. febr. 2. 22:43
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
51%
Az atrocitásos részt kivéve igen a válaszom. Tiszakeszi lakos, és semmi gondom nincs a kisebbségiekkel.
2013. febr. 2. 22:48
 2/53 anonim ***** válasza:
64%

Egy ismerősöm nevében tudok írni.

Találkozott már élőben roma kisebbséggel ,ugyanis a családja anyai ágon félig cigány, ő már csak minimálisan mondható cigánynak, de persze arra büszke.(a magyarra nem igazán)

Érte már atrocitás romák részéről (rajta nem látszik hogy cigány) csoportosan kötöttek belé, ő ezt azzal magyarázta,hogy ha magyarok lettek volna akkor is ugyan úgy belé kötnek,továbbá a csoportban magyarok is voltak, így semmit sem ír a cigányok számlájára.(15 főből 2-3 magyar volt, bár azok is lehettek cigányok)

A közvetlen környezetében nem élnek cigányok (tehát nem tudja,hogy milyen az mikor egy 20 fős szerény roma család lakik a szomszédságában)

Az utazással kapcsolatban nem tudom mire gondolsz.

Pest megyében lakik és nincs autója, s nem tevékenykedik, csupán megvédi a cigányságot ha valaki rosszat mond rájuk.

2013. febr. 2. 22:51
 3/53 Magyarvitéz ***** válasza:
64%
Nem értem mért kell mindig a cigányokat védeni.Én nekem például semmi bajom velük ,teljesen normálisak.Csak egy kis részük miatt ilyen rossza hírük.Természetesen csak vicceltem az előbb rühellem őket.A falunkban pont a cigányok miatt lett polgárőrség.Ugyanis minden este ide jártak lopni egy másik faluból.Illetve sokan mondták már hogy van 1-2 normális emberként viselkedő cigány bár én még soha 1-el nem találkoztam elfogadom hogy 1000-ből 1 normális.Amúgy meg mondhatod a balosoknak az igazat ,ők úgyis a kis hülye jogvédősdit fognak játszani.Felük még nem is látott cigányt.Amúgy meg még mielőtt magadtól jössz rá a GY.I.K.-osok 95%-a jogvédő és aki kicsit is "rasszista" a már egyből náci lesz és egyből gonosz aki öncélúan gyűlölködik.Persze a valóság az hogy ezek csak hülye emberek akik agymosottak a média által.
2013. febr. 2. 22:59
 4/53 anonim ***** válasza:
69%
Aki nem embergyűlölő, az balos, meg liberális? Na jó, akkor az vagyok. Igen, találkoztam romákkal, nagyon sokszor. Nevelőotthonban rengetegszer, meg a terepen is, kint a cigánysorokon. A házunkban is lakott roma család. Ha erre vagy kíváncsi, igen, vannak bűnöző romák. Azokat utálom. Mint ahogy a bűnöző nem romákat is. Az embereket meg általában szeretem, amíg nincs okom rá, hogy ne szeressem őket.
2013. febr. 2. 23:00
 5/53 anonim ***** válasza:
40%

A cigányok kb 90 százaléka bűnöző.

Miért kellene nekünk bűnözőket szeretni vagy védeni?

Majd hogyha 90% százalékuk normális lesz és csak 10 százalékuk bűnöző akkor magyarázhatnak a balosok de a jelenlegi helyzetben nem.

2013. febr. 2. 23:24
 6/53 anonim ***** válasza:
36%

Osztálytársam az volt. Szar stílusa volt, nem tagadom, de semmi több.

Utaztam velük, nagyon kedvesek, lelkesek, bár marha hangosak, de jó volt a hangulatuk és jegyet vettek a kallertól, nem úgy, mint egy-két magyar utas aki ha jön a kaller WC-be menekül, tájat néz, vagy alvást színlel.

Nem közel, de igen, laknak.

Budapesttől 25 km-re élek, kocsink nincs. Én mindennap átutazom fél Budapestet (BMW(V) - Busz Metró Villamos), tehát tapasztalok egyet s mást.

Van, úgyérzem. Én saját tapasztalatból, édesanyám meg a családsegítőnél dolgozott, így, ő is tudna mesélni.

2013. febr. 2. 23:46
 7/53 bumbi02 ***** válasza:
78%

Igen, találkoztam. Több osztálytársam is cigány származású volt.

És igen, volt már attrocitásom. Mikor nyugatinál fényes nappal meg akart késelni egy. Illetve azzal fenyegetett hogy megkésel, ha nem adok neki pénzt.

volt apámnak is attrocitása velük, mivel rendőr volt.

Ennek ellenére a véleményem ugyanaz, mint eddig. 100 cigányból azt a 90-et megvetem amelyik olyan. A maradék 10-et pedig ugyanúgy kezelek mint mindenki mást. És a 90-et se azért vetem meg mert cigány,hanem mert úgy viselkedik ahogy. Ha fehér ember viselkedik úgy, azt is ugyanúgy elítélem.

2013. febr. 2. 23:51
 8/53 anonim ***** válasza:
74%

"ő már csak minimálisan mondható cigánynak, de persze arra büszke.(a magyarra nem igazán)

Érte már atrocitás romák részéről (rajta nem látszik hogy cigány)"

Na, ez mindent elmond a helyzetről. A romákról, a magyarokról, a liberálisokról és a liberálisok romákhoz és magyarokhoz való viszonyáról. Köszönjük!

2013. febr. 3. 00:04
 9/53 anonim válasza:
54%
Ebben a kérdésben nagyon tudom ajánlani a cigánylabirintus könyvet mindekinek! Ez egy szerepjáték-könyv, amiben egy 18 éves cigány fiúként kell boldogulnod Pesten. Tanulságos, ha belebújsz a másik bőrébe. Nem csak a saját szemszögedből fogod látni a helyzetet, hanem a cigányok szemszögéből is. Elvégre csak úgy lehet ítélkezni, ha az érem mindkét oldalát megvizsgáltad, nem?
2013. febr. 3. 01:35
 10/53 anonim ***** válasza:
50%

2.: " csoportosan kötöttek belé, ő ezt azzal magyarázta,hogy ha magyarok lettek volna akkor is ugyan úgy belé kötnek,"

Ez így csak felelőtlen feltételezés! Ráadásul a magyarokra azért nem jellemző, hogy hordákba verődve rabolnak az utcákon, és belekötnek mindenkibe!

Ilyen alapon azt is írhatná az ismerőse, hogy a svédek is ölhetnének naponta nyugdíjas embereket 2000 Ft-ért. DE MÉGSEM TESZIK!!!!

2013. febr. 3. 08:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!