Napi szinten rettegnek, elhatárolódnak a Jobbiktól itthon és külföldön is. Nem gondoljátok, hogy ez ingyenreklám nekik, és az ő malmukra hajtja a vizet?
Nem értem miért verik a nyálukat a Jobbikkal szemben, amikor ezektől sokkal szélsőségesebbek vannak máshol.
Ja mert egy kis, gyenge országgal meg merik csinálni?
Én a szélsőbalosoktól is ugyanannyira rettegek, azok ellen mikor lesz tünti?
" elismerő hírek jönnek Magyarország gazdasági talpra állására."
Azért a szent jobbikok elég hamar kirúgnák a gazdaság lábát ha lenne rá lehetőségük. Aztán pedig szétlopnák még jobban az országot.
a legnagyobb bajuk hogy magyarországon erősödik a legjobban a jobboldali politika. és rettegnek hogy hatalomra kerül a nép akarata, mert akkor sohasem tudják leváltani majd őket, kiesnek a balosok örökre vagy legalábbis jó időre a kormányzásból.
ezt nyilván nem akarják, sőt gondoltatok bele mi lenne ha kiderülne hogy a jobbik után magyarország erősen fejlődni kezdene, más európai országokban is a jobbik megerősödne, látván a helyes utat. itt erősödik itt nem akarják. én sem vagyok se náci se fasiszta van zsidó cigány ismerősöm is aki a jobbikra szavaz dehogy is náci párt, radikális változás párt és ettől a változástól rettegnek a balosok mert kiesnek a mókuskerékből amiben 22 évig voltunk és tudtak benne forgatni.
Tehát, ha egy anarchista csőcselék nemzetinek hazudja magát, akkor kifekszünk előtte és imára fakadunk.
Miféle anarchista, te agyalágyult? Az anarchista zűrzavart akar, vagyis például a cigányprobléma elfedését. Az anarchista a bűnözőt és a deviánst védi, s nem a régi Szent Korona jogrendet támogatja. Anarchia = liberalizmus. Aki antiliberális az rendpárti.
" Az anarchista a bűnözőt és a deviánst védi, "
Emlékezetes, hogy a jobbik mennyire védte 2006-ban az autókat felgyújtó, fosztogató bűnözőket.
"s nem a régi Szent Korona jogrendet támogatja. "
Egy teljesen elavult, vallásos köntösben lévő "jogrendet" miért kell támogatni? Amúgy akik ezt támogatják 90%-ban azt sem tudják miről is van szó.
". Aki antiliberális az rendpárti."
A jobbik nem éppen rendpárti.
"A jobbik nem éppen rendpárti."
te melyik zoknis fiókból bújtál elő?
az előttem válaszoló jól írta az anarchista tökéletesen az ellentéte a jobboldali politikának. az anarchista az liberális baloldali zűrzavar keltő. a jobbik rendpárti.
Ez már nekem is nagyon szúrja a szemem. Baloldali vagyok (jelenleg párt-talan), de nem látom, hogy mi az a szörnyűség, amitől rettegni kéne a Jobbik miatt. Semmit nm mondanak, ami ne lenne igaz. Max. a stílus kifogásolható és elfeledkeznek a hatalom mechanizmus kikerülhetetlenségéről...de félni tőlük és elhatárolódni nem kellene.
Sokszor, sőt talán a legtöbbször velük találkozik a saját elképzelésem és tapasztalatom...
Szerintem inkább a nagy multik/bankok zsebében lévő pártok azok, akiktől félni kell, mert nekik nincsenek már ideológiájuk semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!