Van itt olyan aki külföldi munka után itthon dolgozik?
Csak igen kevesen.
Néhány éve az volt hagyomány hogy külföldön összegyűjt egy kis pénzt a magyar és vállalkozást alapít Magyarországon.
Mára ez megváltozott mert a magyar kormány teljesen ellehetetleníti a vállalkozókat és a vállalkozni vágyó embereket.
Így ha vállalkozni is fognak akkor elmennek Szlovákiába vagy más országba mert ott jók a feltételek.
Szerintem ez azért elég szégyen hogy nem tud vállalkozni az ember a saját hazájában mert a kormány az emberek ellen van.
Egyáltalán nem meglepő hogy a meglévő vállalkozók ügyeskednek ,ilyen fullasztó adótörvények mellett.
Hát engem is kirúgtak tavaly augusztusban.
Egy kis faluban éldegélek, szóval nem könnyű újra munkát találni, de én inkább itt maradok Angliában, a munkanélküli segélyen, meg lakhatási támogatáson, és abból élek szűkösen, minthogy hazamenjek, és vagy ne kapjak munkát, vagy kapjak egy olyan munkát, ami mellett rosszabbul élek, mint itt a segéllyel.
"Mert kint megszűnt a munkahely."
Na és? Keresel másikat.
Dehogy keres.
Itt írja a regényeket a neten.
Végre egy rövid válasz.
Fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!