Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország lehetne újra...

Magyarország lehetne újra valamiféle alkotmányos monarchia olyan mint mondjuk Nagy Britannia, csak uralkodó család nélkül?

Figyelt kérdés
Az uralkodó a Szent Korona (tárgya) lenne és arra esküdne fel az aktuálisan megalakult kormány és a miniszterek meg a köztársasági elnök. Az államformája az országnak pedig nem alkotmányos monarchia lenne mivel, hogy nincs királyi család hanem mondjuk Magyarország államforája Koronás köztársaság lenne. Így érvényesülne a magyar szokásjog és a hagyományok. És legalább használnánk a Koronánkat meg a politikai hagyományainkat ha már így adta a Jóisten.
2013. jan. 6. 17:34
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
egyesek sportot űznek a topicok szétoffolásából...
2013. jan. 7. 18:54
 32/41 anonim ***** válasza:

Ez nem szétoffolás, a témába vág. A kérdés ugyanis:

"Magyarország lehetne újra valamiféle alkotmányos monarchia olyan mint mondjuk Nagy Britannia, csak uralkodó család nélkül?"

Én meg kifejtem, hogy miért nem. Ugyanis a lakosság kb.90%-a úgy gondolkodik mint én, legfeljebb a keresztény gondolatmenet nincs benne. És miért kellene a 10% igényét a többiekre erőltetni? Többség dönt, egység nyal.

2013. jan. 7. 23:09
 33/41 anonim ***** válasza:

"És miért kellene a 10% igényét a többiekre erőltetni? Többség dönt, egység nyal."

Ezen az alapon népeket is ki lehet irtani.

2013. jan. 8. 17:54
 34/41 anonim ***** válasza:

"Ezen az alapon népeket is ki lehet irtani."

A többségi társadalom soha nem akar egész népeket kiírtani, így a megjegyzésed értelmét veszti.

2013. jan. 8. 19:26
 35/41 anonim ***** válasza:

ex chatedra kijelentesz dolgokat, amit nem támasztasz alá érvekkel. Vitakultúra nulla.

1, "Ugyanis a lakosság kb.90%-a úgy gondolkodik mint én,"

Havas Henrik hozzád képest az alázatos szerénység megtestesülése. Ez nem érv.

2, "A többségi társadalom soha nem akar egész népeket kiírtani, így a megjegyzésed értelmét veszti."

Mese habbal.

Erre tudod mi a válaszom?

A lakosság 90%-a úgy gondolkodik, mint én, szóval nekem van igazam. :) - a te stílusodban.

Na hogy tetszik?

Látszik, hogy teljesen járatlan vagy a jogban, és még le is égeted magad a nyilvánosság előtt a tudatlanságoddal.

Én nem vagyok orvos, de kb olyan, mintha bemennék a műtőbe és kioktatnám az orvosakat, hogyan kell műteni. Kiszedném a szikét a kezükből stb.

2013. jan. 9. 12:07
 36/41 anonim ***** válasza:

A lakosság nagy része, ami szerintem a 90%-ot még meg is haladja ellenezné egy tárgy tiszteletét, és annak kötelezővé tételét.

Szerinted ma Mo-n melyik népet akarnák a magyar állampolgárok több mint 50%-a kiírtani?

2013. jan. 9. 16:22
 37/41 anonim válasza:

Pap Gábor - A Magyar Címer https://www.youtube.com/watch?v=JGxoPhX_Tfs

"A királyságot soha nme szüntették meg jogérvényesen...sem 1918-ban sem 1919-ben, mert egy megszállott országban nem lehet jogerősen államformát változtatni"

2014. máj. 24. 19:55
 38/41 anonim ***** válasza:
17-esnek mondom, nem találtak megfelelő személyt? Dehogyis nem, csak nem akartak, Habsburg Ottónak 1940-ben pl miért nem lehetett volna átadni? Ő volt a király akkor is.
2024. jan. 26. 03:35
 39/41 anonim ***** válasza:
30-as, neked totál igazad van.
2024. jan. 26. 03:42
 40/41 anonim ***** válasza:
33-as, te súlyosan szellemi fogyatékos vagy.
2024. jan. 26. 03:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!