Magyarország lehetne újra valamiféle alkotmányos monarchia olyan mint mondjuk Nagy Britannia, csak uralkodó család nélkül?
Ez nem szétoffolás, a témába vág. A kérdés ugyanis:
"Magyarország lehetne újra valamiféle alkotmányos monarchia olyan mint mondjuk Nagy Britannia, csak uralkodó család nélkül?"
Én meg kifejtem, hogy miért nem. Ugyanis a lakosság kb.90%-a úgy gondolkodik mint én, legfeljebb a keresztény gondolatmenet nincs benne. És miért kellene a 10% igényét a többiekre erőltetni? Többség dönt, egység nyal.
"És miért kellene a 10% igényét a többiekre erőltetni? Többség dönt, egység nyal."
Ezen az alapon népeket is ki lehet irtani.
"Ezen az alapon népeket is ki lehet irtani."
A többségi társadalom soha nem akar egész népeket kiírtani, így a megjegyzésed értelmét veszti.
ex chatedra kijelentesz dolgokat, amit nem támasztasz alá érvekkel. Vitakultúra nulla.
1, "Ugyanis a lakosság kb.90%-a úgy gondolkodik mint én,"
Havas Henrik hozzád képest az alázatos szerénység megtestesülése. Ez nem érv.
2, "A többségi társadalom soha nem akar egész népeket kiírtani, így a megjegyzésed értelmét veszti."
Mese habbal.
Erre tudod mi a válaszom?
A lakosság 90%-a úgy gondolkodik, mint én, szóval nekem van igazam. :) - a te stílusodban.
Na hogy tetszik?
Látszik, hogy teljesen járatlan vagy a jogban, és még le is égeted magad a nyilvánosság előtt a tudatlanságoddal.
Én nem vagyok orvos, de kb olyan, mintha bemennék a műtőbe és kioktatnám az orvosakat, hogyan kell műteni. Kiszedném a szikét a kezükből stb.
A lakosság nagy része, ami szerintem a 90%-ot még meg is haladja ellenezné egy tárgy tiszteletét, és annak kötelezővé tételét.
Szerinted ma Mo-n melyik népet akarnák a magyar állampolgárok több mint 50%-a kiírtani?
Pap Gábor - A Magyar Címer https://www.youtube.com/watch?v=JGxoPhX_Tfs
"A királyságot soha nme szüntették meg jogérvényesen...sem 1918-ban sem 1919-ben, mert egy megszállott országban nem lehet jogerősen államformát változtatni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!