Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért elvetendő ötlet a...

Miért elvetendő ötlet a pedofilok kémiai kasztrálása?

Figyelt kérdés
Más kérdés, hogy én azokat, akik megerőszakolnak valaki, pedofilok, nem kémiailag kasztrálnám, de most maradjunk ennél. Az Országgyűlésben volt is erre javaslat, de természetesen nem lett belőle semmi. Pedig szerintem jó lenne, ha valaki rá lehet bizonyítani, hogy pedofil, azt kémiailag kasztrálják, és - bár nyilván az sem elhanyagolható - nem csak büntető, de nevelő, bűnmegelőző célzattal is. Több külföldi országban ez már alkalmazott gyakorlat, így az elkövető elveszíti vágyát, tehát nem ront meg több gyereket. Régebben olvastam erről, most úgy írok, hogy nem elevenítettem fel, de ha jól emlékszem, ez nem egy visszafordíthatatlan folyamat, pont ezért meg is kell ismételni bizonyos időközönként pl. ha gyógyszeres kezelés. Arra is tisztán emlékszem, hogy volt, hogy a pedofil maga kérte a kezelést még azt megelőzően, hogy bántott volna valakit, hiszen érezte, hogy ennek az lesz a vége... Miért elvetendő dolog ez? Jó lenne? Ki hogyan vélekedik róla?
2012. dec. 9. 13:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%

"A szülőset nem neked írtam, hanem az előttem lévő válaszolónak, aki úgy érzi joga van miskárolni, mert gyerekei vannak."

Nem nekem van jogom miskárolni, hanem az államnak kötelessége a gyerekeinket megvédeni. Ha csak így megy, akkor legyen.

2012. dec. 9. 14:23
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Ja és miskárolni nőstényeket szoktak.
2012. dec. 9. 14:27
 23/36 tetro ***** válasza:
És ezzel mit akarsz mondani?
2012. dec. 9. 14:28
 24/36 anonim ***** válasza:

ma 14:28

Mivel? Csak azt, amit mondtam.

2012. dec. 9. 14:32
 25/36 tetro ***** válasza:
Hogy kapcsolódik a témához bármiben az, hogy miskárolni (szerinted) nőstényeket szoktak? Milyen információt hordoz ez, mivel tudunk ettől többet?
2012. dec. 9. 14:37
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Te írtad, hogy én szeretnék MISKÁROLNI. A pedofil erőszaktevők 99%-ban férfiak. Miskárolni pedig (nem csak szerintem, hanem rajtad kívül mások szerint is) nőstény állatot szoktak. Ennyiben tartozik ide. Ez lenne az új információ.
2012. dec. 9. 14:42
 27/36 A kérdező kommentje:
Én még mindig várom, hogy valaki tud e olyan esetről, hogy a pedofil a börtönbüntetés után valamiféle lelki segítséget kapott, aztán normális ember lett belőle.
2012. dec. 9. 14:42
 28/36 tetro ***** válasza:
Értem. Ha már értelmes beszélgetés helyett csak okoskodni szeretnél: [link]
2012. dec. 9. 14:44
 29/36 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak normális ország kéne, ahol kevesebb a stressz, jobb a közösség és nem csesztetik egymást annyit az emberek. Az ilyenek is, mint pl. a pedofilok, azért alakulnak ki, mert bekattannak attól, hogy szétesik a társadalom. Sokkal egyszerűbb megelőzni az ilyet és kiegyensúlyozott életet teremteni, mint emberek farkát levagdosni meg telenyomatni minden kémiai cuccal.
2012. dec. 9. 14:45
 30/36 anonim ***** válasza:

tetro válasza

leírtam a véleményemet, Te kezdtél kötözködni.

2012. dec. 9. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!