Mi a véleményetek a jobbikról?
Nem a cigányokra, zsidókra, EUre, melegekra, trianonra gondolok.
Volt egy kijelentés a parlametben, hogy meg kéne szüntetni. Erre Vona Gábor azt mondta, hogy ez azért van mert a Jobbik megy előre, valószínű, hogy ők yernek 2014ben és a jobbik az egyetlen párt amelyik rendszerváltozást akar.
Van kire terelni a figyelmet addig sem kell a magyar szegénységgel foglalkozni....
Nem láttam változást a jobbiktól sem...a többiről meg nem is beszélnék...
Ha annyira nem csinálnak semmit, akkor alapítsatok pártot, azt legyetek olyan vagányok, hogy véghezvisztek mindent! Látjátok menyit szólalnak fel? Mennyi lakossági fórumuk van? Én IT-s vagyok, belelátok. Tiszavasvárinak a 220 milliós adósságából 30 milliós plusz lett!
Vagy ne szavazzatok, marad a Fidesz, vagy az MSZP, az biztos jobb lesz, persze "-.-
Csak azért is: Jobbik 2014!
"Tiszavasvárinak a 220 milliós adósságából 30 milliós plusz lett! "
Igen, EU-s pénzek felhasználása által. Mindezt egy kifejezetten EU ellenes párttól!
Itt egy korábbi kérdés erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__3707..
Az, hogy jó kérdésekre rossz válaszokat ad, de sokszor már a kérdési is rosszak. Mint legutóbb a gyöngyösi féle, hogy a zsidó nemzetbiztonsági kockázat és sok hasonló.
Rasszisták, idegengyûlölõk, ellenségesek a kisebbségekkel szemben -> Neonácik.
"de ki mellé kellene állni, ha nem melléjük?"
Bárki mellé, csak ne melléjük!
Velük szóbaállni sem ajánlatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!