Mi a véleményetek a jobbikról?
Nem a cigányokra, zsidókra, EUre, melegekra, trianonra gondolok.
Volt egy kijelentés a parlametben, hogy meg kéne szüntetni. Erre Vona Gábor azt mondta, hogy ez azért van mert a Jobbik megy előre, valószínű, hogy ők yernek 2014ben és a jobbik az egyetlen párt amelyik rendszerváltozást akar.
"a Jobbik megy előre, valószínű, hogy ők yernek 2014ben és a jobbik az egyetlen párt amelyik rendszerváltozást akar"
Jobbik-szavazóként is biztos vagyok abban, hogy sajnos nem ők fognak nyerni 2014-ben. Azzal viszont egyetértek, hogy valódi rendszerváltozást csak ők akarnak.
" ... az egyetlen párt amelyik rendszerváltozást akar."
Egyszer régen talán el is hittem volna. Egyszer régen talán igaz is volt.
ma már egy gumi-csont párt, amit a kormány párt használ ölebként, nyomják a nagy "ellenzéki" sódert, de pont azon ügyekben nem is állnak ki, nem demonstrálnak, stb. Ellen a kormány elleni összejövetelre mindig el tudnak menni ellen demonstrációra. Én csak azokat sajnálom akik még a tagjaik és tényleg komolyan gondolták bizonyos értékek védelmét vagy a valós rendszerváltást. Mert azért akad ott is még, akinek nem szállt el az agya.
De ahogy a nagy arányú kilépéseket és kirúgásokat figyelem, már ott sem mindenki örül annak, hogy sokszor a saját elveik szembeköpésével dolgoznak alá a Fidesz törekvéseinek ... mint "ellenzék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!