Mi a véleményetek a Jobbikról?
Hat...lenne rajta mit javitani az biztos...
nem ertem miert tamogatjak ennyire az arabokat...
A Jobbik nekem kezdettől fogva gyanús. Rengeteg pénz van mögötte, neki volt a legjobban fölépített kampánya.
Véleményem szerint a magyarság lejáratása a céljuk, hogy megmutassák, ilyenek a magyarok, ilyen egyszerű kis fasiszták, idegengyűlölők.
Nem titkoltan az EU-ból való kilépést és az orosz érdekszférába kerülést sürgetik. Oroszokkal meg soha nem jártunk jól.
Ha választást megnyerik végre (főleg a környező országok(kisantant)) egész Európa számára nyilvánvaló lesz, hogy a magyarok fasiszták, ki lehet őket mindenhonnan tagadni, akár ki is lehet zárni az EU-ból. Még azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy ez az EU hadjárat pont ezt a célt tűzte ki, hogy a Jobbikot erősítsék, hogy aztán Európában, a 20. század sok próbálkozása után most végleg, úgymond a fasiszta veszély elkerülésére leszámolhassanak az országgal.
A lényeg, a Jobbik nemzeti ideológiát puffogtat, de azt olyan formában, hogy lejárassa az ország minden magyar polgárát. Idegen érdekek és pénzek vannak mögötte, ez az idegen érdek pedig nem átlátható, ezért veszélyt jelent az ország egészére nézve.
"Te mit csinálnál ilyen körülmények között?"
Nem ígértem volna tejjel-mézzel folyó Kánaánt, csak azért, hogy én kerüljek hatalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!