A szélsőjobboldaliak magukkal szemben miért követelnek liberális eljárást, amikor másokkal szemben pedig zéró toleranciát hirdetnek? Nem kettős mérce? (többi lent)
"A Jobbik már annyira szélsőjobbos, hogy szinte már szélsőbalos (pl. államosítás)"
Na jó, egy kicsit sarkítottam - szándékosan: a Jobbikra jellemző a hazaszeretet nevében gyűlölködni. Honnan is ismerős ez? Több példa is eszembe jut a világtörténelemből.
A magyarországi szélsőbalra (Munkáspárt) ez azért nem jellemző.
"Hány magyar volt szavazni, és hány százalékot kapott a Jobbik? Ha valóban egymillióan szavaztak rájuk, akkor valami oltári nagy választási csalásnak kellett lennie, amit nem lehetett észrevétlenül csinálni, nem gondolod? "
Nem én írtam azt amire reagáltál, de emellett a szőrszálhasogatás mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A választók 10-en valahány százaléka a Jobbikra szavazott. Ez átszámítva a lakosságra 1 millió valahány ember. A te logikád szerint ha az összes létező magyar párt összes szavazatát összesítenénk még akkor sem lehetne kormánypárt, mert nem éri el az 5 milliót sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!