Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szélsőjobboldaliak! Ha annyira...

Szélsőjobboldaliak! Ha annyira betartja az ígéretét a pártotok akkor Tiszavasváriban miért nem tudott semmit megvalósítani a választási programból?

Figyelt kérdés

Mintaváros ígértek,de semmilyen komoly lépést, programpontot nem sikerült végrehajtani, illetve a kisebbségi kérdést sem sikerült kezelni.

Gyakorlatilag NEM CSINÁLTAK SEMMIT, azonkívül, hogy megnyerték a választást.

Ennyire lehet hinni az ígéreteiknek országos szinten is?

Úgy látszik csak addig fontos nekik az emberek problémája ameddig meg nem választják őket. Csak a sok szerencsétlen bizakodó embert lehet sajnálni, akiket kihasználnak és hitegetik őket.

Az egységet sem tudták megtartani, mert egymás közt is összemarakodtak a pénzen és a pozíciókon, és emiatt fel kellett oszlatni a képviselőtestületet, és új választást kellett kiírni.

Még az utcaneveket sem sikerült átnevezni, mert jelenleg is rengeteg kommunista személyről elnevezett közterület van. (Lenin u.,Rajk László u.,Élmunkás u. stb., stb).

2012. nov. 29. 21:04
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:

Tagadják, hogy nincs REÁLIS programjuk.

Ha annyira megvalósítható programjuk van akkor miért nem csináltak semmit a képviselői fizetések felvételén túl?

Végül is jó stratégia uszítanak egyet aztán megvan a mandátum.

Dehát képviselőként 4 évre megvan a havi 1 millió forint, meg a félmilliárdos állami támogatás.

2012. nov. 29. 21:07
 2/31 anonim ***** válasza:
72%
Tündérbogár! Én széljobboldali vagyok, ám túl messze élek Tiszavasváritól ahhoz, hogy látnám mit valósítottak meg vagy mit nem. Ugyanakkor úgy érzem joggal teszem fel a kérdést, hogy ha valóban az általad leírt módon semmit sem csináltak az ott élők miért választották őket újra? Szerinted arrafelé csak idióták laknak?
2012. nov. 29. 21:26
 3/31 anonim ***** válasza:
24%

Én szélsőjobboldali vagyok (végülis nem vagyok militarista és nem akarok népeket irtogatni, szóval nem tudom, hogy a te szemszögödből annak lehetne-e tekinteni engem), de a Jobbik az szerintem is egy viccpárt. Nem hiszem, hogy olyan sokan annyira komolyan vennék tőlük ezt a nemzetvezetősdit, mint amennyire a rajongótáboruk megbízik bennük.

Tulajdonképpen a magukat becsületes, nagymagyar keresztesvitéznek vallók közül nagyon sok olyan ember kerül ki, akikben személyesen csalódom. Szerntem a Jobbikban is sok ilyen van és mivel ezek az emberek mindig vezető pozíciókba túrják magukat az elvtelenségükből és gátlástalan erőszakosságukból kifolyólag, ezért a Jobbikban is szerintem ők lettek a vezető réteg. Ezért van ez a meghunyászkodás.

A másik dolog, hogy a Jobbik simán tudna vezető pozícióba kerülni, ha egy kicsikét jobban nyomulnának a politika színpadán. A választások előtt kicsit megerőltették magukat és egyből elértek 17%-ot. Hngsúlyozom, hogy csak kicsit kapták össze magukat, mert az én érzésem, hogy ők sem tudnák megoldani Magyarország problémáit és ezért vezető párttá nem akarnak válni, csak bent akarnak lenni a Parlamentben. Tehát kb. ennyit róluk.

2012. nov. 29. 21:28
 4/31 anonim ***** válasza:
47%
Oktober 28-án volt az időközi választás most November 29.-e van. Bocs, hogy e rengeteg idő alatt nem lett világváros Tiszavasvári.
2012. nov. 29. 21:29
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg épp az a véleményem, hogy igenis vezető párttá szeretnének válni.
2012. nov. 29. 21:31
 6/31 anonim ***** válasza:
49%

De bezzeg ha pl. a möszöpö ígérget az jó!

Egy fecske nem csinál nyarat! Amúgy én nem annyira szimpatizálok velük, de vannak dolgok amelyekben igazuk van még ha Ti a homokba is dugjátok a fejetek!

2012. nov. 29. 21:31
 7/31 anonim ***** válasza:

megkérdezték az ottani embereket, jobbikosokat hogy miért szavaztak megint a jobbikra és nagyrészt azért mert úgymond "megérdemlik hogy megkapják a 4 év bizonyítási időt"...

Én akármennyire nem hiszek a jobbikos csodában de azt mondom kapják meg a 4 évet!

A Jobbiknak nem kell az erőit megosztania!

A másik fórumon beszéltük hogy a jobbikosok által mutogatott felmérés alapján a jobbik szavazói majdnem a legpénzesebbek és legtanultabbak! Így nem gond hogy egy igazi csodát vigyenek végbe 2014-ig és megcsinálják a 100%-os foglalkoztatottságot és 0%-os bűnözést!

Őszintén mondom hogy az a település jó példa lesz!

A stagnálás egy ilyen gazdag szavazókkal rendelkező párttól akik több száz embert tudnak járőrözésre fogni...

ja és most mondom! AZ EU-s pályázat csalásnak számít!! :)

Amúgy is azt állítják hogy EU nélkül mennyivel jobb és könnyebb és a pályázatokkal is csak beleszólnának a gazdálkodásba!

Ha felhasználnak EU-s pénzt, azzal a saját állításukat hazudtolnák meg!!!

Meglátjuk...

2012. nov. 29. 21:33
 8/31 anonim ***** válasza:
75%

"Oktober 28-án volt az időközi választás most November 29.-e van. Bocs, hogy e rengeteg idő alatt nem lett világváros Tiszavasvári."

Ne csináld hogy én, nem jobbikoskéánt jobban tudom hogy már előtte is(!!!) ők voltak ott!! :))

Kb ugyan annyi szavazóval és ugyan akkora aránnyal nyertek...

Ejnye! Nincs olyan sok települése a jobbiknak hogy a saját szavazóik ennyire tájékozatlanok legyenek a SAJÁT PÁRTJUK sikereiben!!

2012. nov. 29. 21:36
 9/31 anonim ***** válasza:
75%

"Ejnye! Nincs olyan sok települése a jobbiknak hogy a saját szavazóik ennyire tájékozatlanok legyenek a SAJÁT PÁRTJUK sikereiben!!"

Komolyan tisztában kéne lennem egy tőlem 200kmre lévő településen történtekkel vagy éppen nem történtekkel? Mert akkor bocsáss meg, hogy ennyire tájékozatlan büdös paraszt vagyok!

2012. nov. 29. 21:52
 10/31 anonim ***** válasza:
27%

"

Komolyan tisztában kéne lennem egy tőlem 200kmre lévő településen történtekkel vagy éppen nem történtekkel? Mert akkor bocsáss meg, hogy ennyire tájékozatlan büdös paraszt vagyok"

Te két account alatt kommentelsz?

mert ez így egy elég hatalmas FAIL!!! :))

Egy 76%-osnak szóltam be és egy 74%-os válaszolt rá úgy mintha ő írta volna azt a kommentet és neki szóltam volna be!!! :)))

ÁÁÁÁÁÁÁ... Ez hatalmas :)))

2012. nov. 29. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!