Szélsőjobboldaliak! Ha annyira betartja az ígéretét a pártotok akkor Tiszavasváriban miért nem tudott semmit megvalósítani a választási programból?
Mintaváros ígértek,de semmilyen komoly lépést, programpontot nem sikerült végrehajtani, illetve a kisebbségi kérdést sem sikerült kezelni.
Gyakorlatilag NEM CSINÁLTAK SEMMIT, azonkívül, hogy megnyerték a választást.
Ennyire lehet hinni az ígéreteiknek országos szinten is?
Úgy látszik csak addig fontos nekik az emberek problémája ameddig meg nem választják őket. Csak a sok szerencsétlen bizakodó embert lehet sajnálni, akiket kihasználnak és hitegetik őket.
Az egységet sem tudták megtartani, mert egymás közt is összemarakodtak a pénzen és a pozíciókon, és emiatt fel kellett oszlatni a képviselőtestületet, és új választást kellett kiírni.
Még az utcaneveket sem sikerült átnevezni, mert jelenleg is rengeteg kommunista személyről elnevezett közterület van. (Lenin u.,Rajk László u.,Élmunkás u. stb., stb).
Nem kommentelek két akkunt alatt, én ezt írtam: "Tündérbogár! Én széljobboldali vagyok, ám túl messze élek Tiszavasváritól ahhoz, hogy látnám mit valósítottak meg vagy mit nem. Ugyanakkor úgy érzem joggal teszem fel a kérdést, hogy ha valóban az általad leírt módon semmit sem csináltak az ott élők miért választották őket újra? Szerinted arrafelé csak idióták laknak?"
És akár vehettem úgy, hogy erre szóltál be, vagy szerinted nem?
"Oktober 28-án volt az időközi választás most November 29.-e van. Bocs, hogy e rengeteg idő alatt nem lett világváros Tiszavasvári.”
Persze csakhogy újraválasztották őket. Két év alatt mit tudtak felmutatni?
Hogy lehet hinni nekik ha országosan hatalomba kerülnének?
Így teljesítik az igéreteiket?
Persze nekik megvan a havi 1 milliós fizu meg a költségtérités 4 évre. Nem véletlen egy kilépett/kizárt képviselő sem adta vissza a mandátumát.
ENNYIT ÉR A SZENT KORONÁRA LETETT ESKŰ?
És a parlamentben is eddig mit csináltak? Nem véletlen, hogy az ellenvélemény miatt kizárták egy képviselőjüket.
„Én akármennyire nem hiszek a jobbikos csodában de azt mondom kapják meg a 4 évet!”
Mire fel? 2 év alatt sem a Tiszavasvári mintavárosban, parlamentben NEM CSINÁLTAK SEMMIT.
„megcsinálják a 100%-os foglalkoztatottságot és 0%-os bűnözést!”
De még lépéseket sem tettek ez irányba, pedig a rendvédelem területén egy több száz fős egység áll a párt rendelkezésére.
Munkahelyteremtés? Még el sem kezdték.
EU-s pénzek felhasználása? Egy olyan párttól amely nyíltan Eu ellenes, és MO. –ot ki akarja léptetni az unióból? Ezt nem gondolhattad komolyan?
Addig jó az Eu amíg pénzeket vehetnek fel képviselőként, vagy fejlesztésre?
"És a parlamentben is eddig mit csináltak? Nem véletlen, hogy az ellenvélemény miatt kizárták egy képviselőjüket."
Az nem jelent semmit, hogy a jelenlegi kormánynak 2/3-a van?
"Mire fel? 2 év alatt sem a Tiszavasvári mintavárosban, parlamentben NEM CSINÁLTAK SEMMIT."
Most épp előtted linkelte egy 71%-os hozzászóló, hogy miket értek el Vasváriban, szóval a mondatod első része már kiütve. Aki pedig nézi a parlamenti közvetítéseket az élből kiröhög a mondat második részéért, ugyanis ott azért igen oda teszik maguk és még a fideszes 2/3 ellenére sem hátrálnak, még ha nem is tudnak ezzel semmit elérni, de legalább a közvélemény szemét felnyitják, hogy igenis van más megoldás is mint amit a Fidesz akar.
"Egy olyan párttól amely nyíltan Eu ellenes, és MO. –ot ki akarja léptetni az unióból? Ezt nem gondolhattad komolyan?"
Itt ugye arra az eu-ra gondolsz ami minden oldalról támadja magorországot, és amúgy meg folyamatosan szembeköpi a saját elveit? Amúgy nézz szétt a "döglődő nyugaton" mert ott is egyre jobban elege van a népnek az únióból és a jelenlegi igazán nyertese az eu-nak németo.!
"És a parlamentben is eddig mit csináltak?"
Ellenzéki pártként egy kétharmados többséggel szemben mit kéne tenniük? Te személy szerint mit vársz el tőlük? Álljanak fel és lődözzék halomra autómata fegyverekkel a kormánypártiakat majd vegyék át a hatalmat? Vagy mégis mi a kakukkfióka bal lábát kellene csinálniuk?
"Nem véletlen, hogy az ellenvélemény miatt kizárták egy képviselőjüket."
Nem véletlen, hiszen fidesz diktatúra van.
74%-os:
KONKRÉTAN idéztem a másiktól...
11-es, 71%-os!
A kuruc mindig kifelejti hogy ezek MIND EU-s pénzből épültek.
Elkezdtem nézni a többit is és kiderült hogy 20-tól a 90%-ig változó arányban az EU támogatta a projekteket! Többnél direkt a munkahelyteremtés miatt nyert a cég mivel az EU azt támogatta hogy több embert foglalkoztat és azt 3-5 évig megtartja!
Valahogy a kurucon az ilyen "apróságok" mindig kimaradnak!
Szóval maradjunk annyiban hogy szerintem szép hogy munkahelyeket teremtenek és így valóban egy nehéz településnek lesz több munkahelye.
Valamint hogy a polgármester nem az a szélsőséges Jobbikos fajta mint akik a parlamentben űlnek, mert akkor EU támogatás nélkül talán a negyede ha megvalósult volna és nem lenne több álláshely sem!
Részemről az ottani polgármesternek minden tiszteletem mert igenis NULLA jobbikos plusz segítséggel és normális vezetéssel irányítja a települést!
Igenis EU-nál pályázik, együttműködik! A településen a többi párt is pozitívan nyilatkozott róla, mint aki nyitott az együttműködésre és az egész feloszlatás is jópár balhés jobbikos miatt volt és a polgármesterrel nem volt nagy baj!
Az egész jobbik vezetése és az egész kurucinfo tanulhatna tőle!!
Sajnos ő a pártjában a kivétel!
Nem várok tőle csodát mert tudom hogy a jobbik nem fog neki segíteni hisz az egész vezetés egy kamu! Ami sikert elér azt viszont z utolsó cseppig kifacsarják majd és az EU-s támogatást letagadva mindent maguknak tulajdonítanak majd!!!
Remélem valamikor kiválik egy mérsékelt magyarbarát csapat a jobbikból(mint ez a polgármester is) mert ahhoz még én is csatlakoznék!!
De a mostani csapat csak a balhékhoz ért!
"Elkezdtem nézni a többit is és kiderült hogy 20-tól a 90%-ig változó arányban az EU támogatta a projekteket! Többnél direkt a munkahelyteremtés miatt nyert a cég mivel az EU azt támogatta hogy több embert foglalkoztat és azt 3-5 évig megtartja!
Valahogy a kurucon az ilyen "apróságok" mindig kimaradnak! "
Valahogy mindig ki. Viszont azon lepődsz meg, hogy az összes többi hírportálon mindig kimarad, hogy a többi helyen, ahol Fidesz párti önkormányzat van az Eus pénzek simán csak magán zsebekbe vándorolnak át. Ez már teljesen természetes folyamat országosan. Az viszont rögtön szemet szúr ha akad egy olyan barom polgármester aki a település fejlesztésére fordítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!