A szélsőjobboldaliak magukkal szemben miért követelnek liberális eljárást, amikor másokkal szemben pedig zéró toleranciát hirdetnek? Nem kettős mérce? (többi lent)
"Hitlert is megszavazta valaki nem? Attól még nem kell demokratikusnak vagy jónak tekinteni bármelyik pártot, mert valaki megszavazta őket. Van erre elég sok példa.
Igazad van.
Szerintem az MSZP csak a nagytőke érdekeit nézi és be kellene tiltani, ahogy a Fideszt is mert állnemzeti.
Arról nem is beszélve hogy már csak azért is be kellene tiltani mind a két jó barátot, mert 22 éve ezt teszik az országgal. Talán ez erősebb indok mint bár mi.
Érdekes felfogásotok van a "demokráciáról" ahol a nem veletek azonos véleményűeket egyből betiltanátok!
Ehhez nem kell széljobbernek, sem jobbikosnak lenni!
"Hazudtak, mert a kisebbségi kérdés megoldásában sincs programju, csak uszítanak, a haszonszerzés miatt.
Hát igen.
Az elmúlt 22 év a bizonyíték arra hogy a két jó barát pártnak milyen ragyogó programja van mindenre.
51% v.!
"Szerintem az MSZP csak a nagytőke érdekeit nézi és be kellene tiltani, ahogy a Fideszt is mert állnemzeti. "
Na látod itt a kettős mérce! Az előbb pont Te kérted ki, hogy mi jogon tiltanák be a szélsőjobbos pártot. De azért elvárnátok, hogy más pártot betiltsanak.
Párhuzamként: Hitlernek is csak addig volt fontos a demokrácia meg a választás amíg hatalomra nem kerültek.
Utána a hatalom birtokában leszámolt ellenfeleivel.
"azért is be kellene tiltani mind a két jó barátot"
Akkor ugyanúgy csinálnátok mint a libbantak!
"Na látod itt a kettős mérce! Az előbb pont Te kérted ki, hogy mi jogon tiltanák be a szélsőjobbos pártot. De azért elvárnátok, hogy más pártot betiltsanak.
Nem hinném.
Most konkrétan én csak válaszoltam a te általad felvetett témára. Az az, nekem reakcióm volt a te akciódra.
Amúgy én senkit nem tiltanék be egy demokráciában.
Amelyik nemzet tűri hogy tönkretegye néhány tucat gennygóc, az meg is érdemli a sorsát.
Mondom ezt úgy hogy az én életemet pontosan ketté vágta ez a sok gennygóc. Hiszen 43 vagyok, az az pontosan a legaktívabb éveim úgy komplett leszabályozta a korrupt agytalan hataloméhes tevékenységük.
"Párhuzamként: Hitlernek is csak addig volt fontos a demokrácia meg a választás amíg hatalomra nem kerültek.
Utána a hatalom birtokában leszámolt ellenfeleivel.
Erről beszélek.
A Fidesznek és az MSZP nek is addig kellenek csak a választók.
Erre jó pld hogy csak a Jobbik programjában volt benne a képviselők felelősségre vonhatósága és visszahívhatósága a választók jóvoltából akár ciklus közben is, ha nem elégedettek a munkájával!
"A Fidesznek és az MSZP nek is addig kellenek csak a választók.
Erre jó pld hogy csak a Jobbik programjában volt benne a képviselők felelősségre vonhatósága és visszahívhatósága a választók jóvoltából akár ciklus közben is, ha nem elégedettek a munkájával!
Jahh
Az SZDSZ is a jó barátok körébe tartozott.
Hiszen előbb a Fidesszel indult karöltve aztán az MSZP vagy MSZMP nem is tudom így hirtelen, akinek hol nyalta a valagát hol rugdosta.
Szerencsére a magyarnak annyira nem gurult messze a gyógyszer hogy tovább tűrje az SZDSZ-t, ahogy az MDF is kihullott.
De megnyugtatlak, a megmaradt jó barátoknak is hamarosan eljön a búcsú ideje a közélettől.
"Viszont te nem hiszem, hogy túlságosan liberális lennél, ha csak azért betiltanál egy demokratikusan szerveződő pártot,"
Hát amilyen "liberális véleményeket" szoktam néha olvasni abból én azt a következtetést vontam le, hogy pont ilyenek a "liberálisok"!
Egy kis egészséges liberalizmus, és nacionalizmus nem lenne hátrány, de elég cifrán működik a világ, az országról nem is beszélve.
És amilyen kifordult gondolkodású az itteni nép, főleg ezek a "liberálisok", hát éppen azért van csak a "2 nagy barát". Normális országban már rég eltűntek volna a sűllyesztőbe!
"Erre jó pld hogy csak a Jobbik programjában volt benne a képviselők felelősségre vonhatósága és visszahívhatósága a választók jóvoltából akár ciklus közben is, ha nem elégedettek a munkájával!"
JÚÚÚJ ezt nem kellett volna!!!!
Hány esetben tudták elérni, hogy csak a saját (!) képviselőiket visszahivják?? Sz. CS. még mindig kint van az Eu parlamentben, a mo. -i parlamentben a "kizártak" szintén a helyükön vannak. Az egyszerű választópolgár akkor mit akarhatna? Akkor miről beszélünk?
Pont erről van szó, hogy KAMU igérgetésekkel, hatásvadász szövegekkel behülyitik a szerencsétlen embereket.
Tiszavasváriban ugyanezt csinálták.
Nincs REÁLIS megvalósítható programjuk csak uszítanak, a haszonszerzés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!