Nem ciki a Millásoknak, hogy A Békemeneten kb.20X annyian voltak?
Pedro.
A propaganda ,a választási ígéretek az egy dolog.Az egy program ,egy szándék.
Amikor kormányzás van ,akkor lehet látni ,hogy mire van lehetőség és mit LEHET megvalósítani konkrétan.LEHET nem azt jelenti ,hogy nem akarja hanem azt ,hogy mire van lehetőség.
Nemá ,hogy neked ezt így bele kell rágni.
És ezt aljas mszp szintű(egyik héten még fut a szekér robog a gazdaság, másik héten hazudtunk reggel, este és csak böszmékeltünk) és kategóriájú hazugságnak beállítani durva csúsztatás.
Az megint más szemszög, hogy kinek miért fáj az ,hogy másnak mennyi marad a zsebében(amivel morálisan semmi dolga) és hogy jó lenne a 28. havi nyugdíj is és milyen vérlázító hogy még a 13. sincs már.
De sajnos én ezekkel az szempontokkal nem tudok azonosulni mert nekem meg az a bajom ,hogy Kafka-i módon meg vagyok adóztatva csak azért mert arra vetemedem ,hogy dolgozok és el szeretném tartani a családomat szépen és szerényem ahogy szüleimtől láttam és ahogy illik.
Bumbi, az volt.
Ha tagadja , akkor se vitatkozz vele,mert szép gesztus hogy tagadja.
;)
Azért van különbség a között, hogy nem azt teszi amit ígért, mert változott a helyzett vagy addig nem volt vele tisztában és más, ha mindennek az ELLENKEZŐJÉT teszi.
Pláne ha az amit "meg kell tennie" az sorra nem jön be, még véletlenül sem.
"A Békemenet mögött ott állt egy hatalmas tőke, aki szállította mindenhonnan az embereket."
Nem vagyok Fideszes, békemeneten sem voltam, de nem gondolod, hogy az megy el oda, aki akar ? Nem tartanak pisztolyt a fejükhöz, aki elment, saját akaratából ment,nem a busz meg háttértőke miatt.
"A kérdező kommentje:
Komplikátó: milyen két oldal hülyeségeit??? Ki hazudta végig az elmúlt 8 évet? Pontosabban a 2010-et megelőző 8 évet?
Nem Gyurcsány? Tagadjátok, hogy Gyurcsány hazudott netán? Eszem megáll komolyan!! :O
# 21/57 tegnap 21:18"
Ki hazudta vegig pontosan? A FIDESZ! Mit mondtak 8 even keresztul? Ha tortent egy adoemeles rogton sajtotajekoztattak az embereket, hogy az mszp "penzbehatjtast" csinal. Ha tortent egy komolyabb buncselekmeny akkor navracsics egybol orjongve sajtotajekoztatott, hogy a kormany nem kepes megvedeni az embereket. Amikor 300 HUF lett a benzin rogton ment a sajtotajekoztato, hogy elviselhetetlen a benzinar a kormany jatszik az emberek idegeivel es azonnal csokkentsek a jovedeki adokat. Minden egyes iskola vagy korhazbezarasnal teli torokkal uvoltoztek es lehetne sorolni kb 300 oldalon at miket mondtak es igertek hatalomra kerulesuk eseten. pl nem igertek szolgalati nyugdijak eltorleset, nem igertek plus adokat, nem igertek 47 ezres megelhetesi koltsegeket, nem igertek meg rosszabb kozbiztonsagot, maganyugdijak allami kezbe vetelet stb. ezzel szemben igertek 1 millio uj munkahelyet, biztosabb megelhetest, kisebb adokat (azt csak magasjovedelukkel szemben tartottak be) stb stb stb.
A FIDESZ annyiban kulonbozik az MSZP-tol, hogy nem 8 hanem 10 eve haudik egyfolytaban!
ezt a sok f@szt...
nem számolni kell tudni kedves ellenzéki barátaim, a kérdezőnek teljesen igaza van...
csupán egymás mellé kell rakni a tömegeket és kiderül hogy a millán fele annyian SEM voltak. Persze hogy nem lesz kormányváltás... meg most őszintén MIRE váltanánk? Nevetséges...
Az utolsó ballibsi provokátorra ne hallgassatok!
Mind a 8 milliárd Fidesz szimpatizáns ott volt a miniszterelnök beszédén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!