Miért ciki feketén seftelni, mikor ma már a munkából nem nagyon lehet megélni? Mi lesz ha egyre többen ezt az utat választják?
"Miért ciki feketén seftelni, mikor ma már a munkából nem nagyon lehet megélni?"
Nem ciki, de akkor ne is panaszkodj, ha kátyusak az utak, rozogák a bkv-buszok meg hogy szar az egészségügy! Ha nem adsz a közösbe, akkor ne is szólj semmit amit arról amit az előbb írtam. A leghangosabban ti szidjátok az országot, hogy itt milyen rossz meg minden sz*r, de a közösbe nem tesztek semmit sem! Miattatok is tart itt az ország, és ezért kell a még tisztességesen dolgozóknak magasabb adókat, járulékokat elviselni!
ez hülyeség nekem van munkahelyem mégsem nézem le azt aki seftel, ő dolga, ameddig ilyen szar a helyzet addig mindenki ugy boldogul ahogy tud.
Nem mi lesz ha ezt az utat választják hanem mi van: hát ez...sok olyan pénz ami mögött nincs valós érték és csak spekulálni lehet vele gyomrot teletömni azt nem, mivel a munka teremt értéket, a viszont eladó csak lefölözi a megteremtett érték bizonyos hányadád,a különbség mondjuk egy tőzsdespekuláns meg egy zugárus közt csupán a mértékben különbözik
Bizonyára te is tudod: aki ellop egy csokit az tolvaj, aki ellop egy csokigyárat az meg igazgató úr......
pont ezt akartam írni 5.!
Ha keresek 500.000-et feketén, jól élek, és félrerakom, megalapozom a gyermekeim jövőjét....ellenben gáza vagyok, mert a BKV buszok lerobbannak, és nincsenek utak...
Gyerekek! Lehet engem foglalkoztatni nettó 500-ért bejelentve adózva, csak nem igen van ilyen állást ajánló.
Jelzem nem arról a seftről beszélek aki ukrán cigit csempész, meg aki benzinnel csencsel, hanem aki tisztességesen összerak egy konyhabútort, vagy aki feketén elmegy és villanyt szerel (tisztességes szakma)!
"És ha te jó fiú vagy fizeted az adót attól jobb lesz az út meg az egészségügy?? Megsúgom NEM! Vagy nem vetted még észre ??"
Azért nem lesz jobb, mert túl sok van a ti fajtátokból, így nem lehet fejleszteni az országot, ha a lakosság nagy része adóelkerülő! Nézd meg azt hogy pl. Dániában mennyi az adófizetési hajlandóság, és mennyi itthon? Dániában 98% az adófizetési hajlandóság, nálunk jó ha 30%! Nyugaton, fejlett országokban, ahova elvileg a magyarok is tartozni akarnak, az adóelkerülők köznevettség tárgyai, megvetik őket, itthon meg büszkék vagytok arra, hogy miattatok még nehezebb az ország helyzete!
"hanem aki tisztességesen összerak egy konyhabútort, vagy aki feketén elmegy és villanyt szerel (tisztességes szakma)!"
Én minden erőmmel a fekete munka ellen vagyok, mindig adok és kérek is számlát, minden dolgozóm 100%-ig be van jelentve, kapnak cafeteriát, utazási költségtérítést, céges mobilt, laptopot! És mégis bőven megélek! Elég sűrün fordulok a NAV-hoz és jelentek be feketén dolgozókat! Nem egy esetben fordult elő, hogy a feketéző villanyszerelőt, gázszerelőt, duguláselhárítót bejelentettem, ők pedig szép büntetést kaptak!
8#
Nem is veled van a baj főnök, hanem a másik 1000 seg.gfej "kollégáddal" akik lehúzzák az embereket és kihasználják!
Pl.
Egyik faluban itt mellettünk, egy vállalkozó XY Mercin jár (kb fél éves), de a 30 munkása meg éhen döglik, és keresnek 60.000 ft-ot, napi 14 órában!
ja igen a kafetériáról meg azt gondolják, hogy valami nemi betegség!
6-9 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!