Nagyon ciki, hogy én most is a Fideszre szavaznék?
Munkahelyen, barátok között ha szóbakerül ilyesmi, mindenki Orbán Viktort szidja, de az igazság, hogy én jelenleg (és szerintem 2014-ben is így lesz) a Fideszere szavaznék. Tény, hogy néhány lépésükkel nem értek egyet, de úgy gondolom, hogy náluk csak rosszabbra lehetne szavazni.
25/F
Az a szép, hogy mindenkire lehet szavazni, a te dolgod.
Viszont az ciki, hogy érdekel ki mit szól hozzá. kinek akarsz megfelelni? senkinek semmi köze hozzá.
Jobbik szavazó. :)
Igen. Én nem tartom magam egy lángésznek, de én már legalább 2009. óta tudom és látom, hogy az orbánizmus=katasztrófa minden vonalon. Nekem elég volt pl. egy kötcsei beszéd a viták feleslegességéről, az évtizedekre berendezkedő "centrális erőtérről", hogy lássam: Orbán egy leválthatatlan diktatúrát akar a nyakunkba ültetni. Azt én se gondoltam előre, de az elmúlt 2 év mindenkit meggyőzhetett arról, hogy a gazdaságban viszont tök pancser Orbán is, meg a "jobbkeze" is. A FIDESZ úgy fosztotta meg az országot a szabadságtól, hogy közben nyomorba is dönti. És ez már tragikus. Ha előre nem is látták sokan ezt a rémtörténetet, azért ahogy látod, ma már ez a hívők egyre szűkülő rétegén kívül mindenkinek evidencia.
Ha te ezt így magadtól nem kapisgálod, és még mindig ott tartasz, hogy hát van egy-két rossz "lépés", de azért elmegy így a szekér, akkor csak sajnálni tudlak. Ezektől szerintem bármi áron meg kell szabadulni, vagy ha nem, akkor egy közép-ázsiai önkényuralomban találjuk magunkat középkori életnívóval pillanatok alatt.
Szerintem ha nem mondod el senkinek, nem fognak fegyvert a fejedhez, hogy ha nem árulod el, lelőnek.
Személy szerint baromira Jobbik ellenes voltam, de hát minden verseny előtt azt mondják, hogy "Győzzön a Jobbik!" :D Viccelek! Egyébként se az antiszemita nézeteikkel, se egyéb gyűlölködésükkel nem értek egyet, de tekintve, hogy az országban láthatóan nem jön be a kapitalizmus, én tutira rájuk szavazok. Hátha okosabbak. :/
Én ugyan sosem szavaztam rájuk, és ez a jövőben is teljesen kizárt, viszont úgy gondolom, hogy mindenkinek a magánügye, hogy kire szavaz vagy nem szavaz, ezért nem gondolom, hogy ciki lenne.
Nem is értem, minek kellett ezt a kérdést egyáltalán feltenned, de mindegy.
Oké, de akkor kire szavazzak majd? Lássuk a választékot!
MSZP: kommunista káderek, gyakorlatilag nem tudtak megújulni, ugyanazok ülnek benne, akik a 2002 és 2010 között az ország eladósításááért és a végbement szabadrablásért felelősek.
Jobbik: a romaellenessége nem is lenne hülyeség, de a középkori mentalitásával (pl. homoszexualitás büntetése) és az EU-ellenességével pillanatok alatt erkölcsi értelemben is balkáni szintre süllyednénk, nem beszélve arról, hogyha kilépnénk az EU-ból, akkor a boltokban nem lenne ekkora kínálat, és az lenne, mint 40 évvel ezelőtt, hogy egy átlagembernek 3 évet kellene várni egy Zsigulira. Ez sem jó választás.
LMP: nem akarok az SZDSZ utódpártjára szavazni, mellesleg nem is lenne kormányképes tagsága.
DK: Gyurcsányt csak nem akarom visszaszavazni... :D
AKKOR MÉGIS KIRE KELLENE SZAVAZNOM???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!