Nem ciki a Millásoknak, hogy A Békemeneten kb.20X annyian voltak?
attól függ melyik hírforrást nézed
van ahol fordítva mondják
a milla az önmagában csak egy kis civil mozgalomféleség
attól lett relatíve nagy, hogy bajnai györgy gordon felszólalt ott
kormányváltás kis kezdőbetűvel írandó
A Békementen szintén kis kezdőbetűkkel írandóak
legközelebb szólj, hgoy vegyem le a hagnot, mert elindult a videó én meg kiestem a székből
Kiváncsi lennék i az aki megszámolta hányan voltak... Egyébként meg a békementere külföldről is jöttek szervezetten meg belföldről is buszokkal akár a millán meg (nagyrészt) helyi lakosok voltak.
+ a Kossuth téren biztos voltak olyanok is akik nem szimpatizánsok, csak kiváncsiak voltak a miniszterelnök beszédére. Ha Pesten élnék én is kimentem volna rá pedig távol állok a fidesztől(a millától szintén)
Csak magadból tudsz kiindulni ilyenkor.
Miért nem lehet EGYSZER az, hogy egy politikus nem hazudik??Miért olyan elképzelhetetlen ez? Márpedig OV nem hazudik!
Az egész Kossuth tér tele volt különben! És ez sokkal nagyobb terület mint az Erzsébet-híd a Ferenciek teréig (addig volt a Mila)
Értelmetlen a számháborúzás.
1. Nem voltak 400 ezren, maximum 150-200 ezren.
2. A Békemenet mögött ott állt egy hatalmas tőke, aki szállította mindenhonnan az embereket. A Milla mögött nicns ez
3. A legtöbb elemző elismerte hogy Bajnai beszéde jobb, és többetmondóbb volt, mint Orbáné, aki megint csak a kliséit ismételgette. Olvass el akár bal, akár jobboldali, akár liberális akár konzervatív lapokat. (az mno, hírtv, atv, index, kuruc info, nem ide sorolandó, valami minőségibbet)
"Miért nem lehet EGYSZER az, hogy egy politikus nem hazudik?"
Ha semmit sem mond, akkor nem hazudik. Most egy rövid és semmitmondó beszédet hallottunk tőle, amelyet kimondottan a bégető tapsbajnokoknak szánt. Nem hazudtolta meg önmagát.
Kedves kérdező!
Csak a "hitelesség" kedvéért :P
A kormány szerint baloldalon a fideszes rendezvényen 400.000-en vannak legalább(sokan ugye 500-700ezret mondogattak) miközben a fidesz szerint a jobboldalon max 20.000-en vannak de sok fideszes szerint csak pár ezren!!
Nah ennyit a "mennyien voltak"-ról... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!