Nem ciki a Millásoknak, hogy A Békemeneten kb.20X annyian voltak?
Jó, ez kezd provokációnak, és kamunak tűnni.
Ne a témát tereld, hanem mondd el, hogy ha harcolunk az IMF ellen, akkor miért hívtuk ide? Ha harcolunk az EU-val, miért ígérjük meg neki h bármit teljesítünk neki?
egyáltalán miért harcolunk velük?
Oké, vegyünk fel még hiteleket az IMFtől, amit aztán X év múlva megint törleszthetünk, jó ötlet!
És nem, nem kamu, a ti hülyeségeitek viszont remélem azok.
Gondolom házat is hitelre vesztek...mondjuk vannak ilyenek sajnos, aztán sírnak, hogy nem tudják törleszteni, ez is kamu? hát nem, buta emberek sokan vannak!
Na sziasztok!
"Ki hazudta végig az elmúlt 8 évet?"
Nagyon demagóg vagy, esetleg naiv.
Nyilván minden kormányzati ciklust végig hazudott az összes aktuális kormány és erre nyilván kontrázott (gyk. szintén hazudott) az ellenzéke!
Ezért nem azt nézzük amit mondanak, hanem amit tesznek!
És ami most folyik itt a gazdaság teljes széteséséhez vezet, annak erősítése helyett. Aki ennek tapsol annak egészségére.
Ettől az MNO annyira lesz vagy marad hiteles, mint az ATV. Semennyire.
A gyk-ra írogatók többsége Fidesz ellenes inaktívakból áll.
Miközben a Fideszesek dolgoznak ,hogy jó sok adót fizethessenek amiből el lehet tartanai az őket utáló gyk-ra írogató inaktívakat.
A Kossuth -tér ha így tele van 400 ezerre saccolták mindig akkor is amikor 89 március 15-én először láttam ennyi embert ott.
Az öszödi beszéd utáni tüntetéseken nem voltak ennyien és akkor októberben pedig nem is férek volna el ennyien .Mert lezárták Fletóék.
Ha Bajnai előre bejelentkezik a következő millá-ra is akkor még 20ezren se lesznek.
Nem tudom mit keresett ott, mert a pont róla szónokoló és szónoklatát a rá jellemző módon hullámos kígyómozgással kísérő Fletó mellet lett volna a helye ,ahol ha a kóbor kutyákat és az arra röppenő verebeket is beleszámoljuk lehettek vagy 250-en.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!