A neonáciknál minek a jele a 88? Hallottam valami olyasmit is ami Adolf Hitler A. H. betűinek az ABC-ben levő helyüket jelenti, de az mi?
Jajj télleg.
Köszi nagyon!
88? Érdekes csúsztatás maga a kérdés, de manipulatív volta már meg sem lep!
666 az minek a jele :-))?
Antikrisztusé és ki az Antikrisztus?
A Római Pápa.
Ez nyílvánvaló.
Római jelképet választott Hitler is, ha jól tudom.
A 88 szerintem az évszámot jelöl, ahol olyan emberek jöttek össze már akkor, akik lelkiismerettel bírtak az átkos rendszerben is!
Akkor már érted ugye, hogy ki szeretnél bemártani.
"A 88 szerintem az évszámot jelöl, ahol olyan emberek jöttek össze már akkor, akik lelkiismerettel bírtak az átkos rendszerben is!"
bár kicsit nehéz értelmezni a válaszodat, a magyar nyelv eléggé kreatív használata miatt, de azért ki lehet hámozni a lényeget.
:)
amúgy, meg az értelmezéseddel csak az a picinyke probléma, hogy a "88" jelet már jóval 1988 előtt is használták a német neonácik ezzel a "kódolással" próbálták kikerülni a német büntető törvénykönyv vonatkozó előírásait.
ha sikerült felfognod ezt a tényt, akkor várom a további magyarázatodat :)
44 nincsen, csak 14.
A 88 a német ABC 8.betűje duplán, vagyis HH, ami annyit tesz: "Heil Hitler"
A 14 pedig azt a 14 szóból álló mondatot jelenti, amelyikben Hitler a gyermekek jövőjéről beszélt. Angolul:
"We must secure the existence of our people and a future for white children."
Innen ered a 88/14
Tessék, itt meg lehet nézni, hogy melyik mit jelent:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!