Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy hallottam, hogy a zsidó...

Úgy hallottam, hogy a zsidó emberek nagyon összetartóak! Akkor hogy éhezhetett Bakács Tibor Settenkedő?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 10:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy aki éhes, az szerintem lop két kiflit meg egy kis vákuumcsomagolt felvágottat, vagy ilyesmit, na de egy rúd szalámit, épp a legdrágább fajtából?? A drága, márkás dolgokat, élelmiszereket azok a bolti tolvajok szokták lopni, akik egyáltalán nem saját fogyasztásra viszik, hanem eladják orgazdának...
2011. febr. 9. 10:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ha nincs pénzem, be sem megyek egy boltba. Tehát a tettét előre elhatározta!
2011. febr. 9. 10:59
 3/22 anonim ***** válasza:
82%

A pécsi zsidó közösség egyik vezetője, egy benzin kúton pénztárcát lopott, ami ráadásul elég jól meg volt tömve (úgy emlékszem valami nagyobb összeget akart fizetni a tulajdonosa). Felvette a biztonsági kamera is. A magyarázat valami hasonló volt: véletlenül..valahogy furcsán éreztem magam.... Hozzá kell tenni, hogy ráadásul elég tehetős volt.

Érdekes dolgok ezek.

A bakács üggyel kapcsolatban, annyit, hogy nem ő az egyetlen közéleti ember aki ilyen csóró. Szerencsére a klub rádió színvonaláért nem jár sok pénz manapság.

2011. febr. 9. 11:08
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

Úgy, hogy az alábbi három személy közül egyik sem zsidó: 1. a rendőr 2. a tescópénztáros 3. a nemzetgazdasági miniszter.

Ja, és esetleg Bakács úr sem az.

2011. febr. 9. 11:10
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy csóró. Anyám 80.000 ft-ból rezsit fizet, és meg van, még az Unokáit is segiti. Bakács vajon mennyiből él? Mennyiért volt zsűri? Nekem 40 évem van köztisztviselőként száz ezerért. Ő egy fellépésért kap ennyit.
2011. febr. 9. 11:12
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
Kétlem, hogy az éhezés miatt lopott. Így viszont a hatóság félrevezetése is a dolog.
2011. febr. 9. 11:15
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem éhezett az.
2011. febr. 9. 11:41
 8/22 anonim ***** válasza:
94%
Én csak azt nem értem, hogy aki éhez, az miért szalámit lop? Ráadásul vonalkódosat, ami felső kategóriás termék lehetett.
2011. febr. 9. 11:46
 9/22 anonim ***** válasza:
66%

Ez a cselekedet szerintem, egyáltalán nem erre az említett a népcsoportra jellemző, persze ettől függetlenül kerülhet gyom a búza közé.

(van másik csoport amire viszont jóval inkább! ..ne keverjük ezeket.)

Éppen az említettek akik az intelligenciájukkal és képességeik alapján becsületes úton meg tudják teremteni azt amire szükségük van.

Magam részéről tisztelem a zsidó embereket.

Az viszont baj, hogy van aki nem.

Az emberi tisztelet mindenkinek kijár,

aki személy szerint nem bizonyította az ellenkezőjét!

2011. febr. 9. 11:48
 10/22 anonim ***** válasza:
62%
Én is kizártnak tartom,hogy azért lopott,mert éhezett.Ez valami más okból történt.Kitudja?Lehet egy új botrány témát akart inditani,ami a szegénységgel van összefüggésben,meg a mai áldatlan anyagi helyzetekkel.
2011. febr. 9. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!