A rasszisták szerint a zsidó miért külön faj? ők csak fehérnek álcázzák magukat vagy mi?!
nem külön faj, csak (al)rassz, mégpedig a szemita.
pontosabban, kétféle zsidó van: askenázi (kazár ősökkel), és a szefárdok, akik az "eredeti" zsidók.
eredetileg a zsidók nem fehérek, csak beolvadtak mindenhova, ezért lassan kialakultak az európai zsidók is.
Viszont még mindig a zsidók nagy részéről ránézésre meg lehet mondani hogy zsidó. ennek egyik oka az, hogy nem szívesen keverednek a nem-zsidókkal, tehát viszonylag egyedi genetikájuk van.
Kérlek ne vidd vele a hitemet egy iylen vallásba oké ? :D
A Rastafarianuzmus egyáltalán nem zsidó ... igaz keresztény ... És inkább olvass utána kérlek mert így csak le alacsonyítasz,köszi
"A Rastafarianuzmus egyáltalán nem zsidó ... igaz keresztény ... És inkább olvass utána kérlek mert így csak le alacsonyítasz,köszi"
közöd nincs hozzá inkább neked kéne utánanézni...
és ez csak a wiki. most már nincs erőm elmagyarázni miért kék az ég és miért zöld a FŰ.
És ha nekem el tudod magyarázni miért zsidó akkor gratulálok ...
És nekem ez az életem ,szóval kiváncsi avgyok hogy ki tudja jobban amikor te rá néztél wikire 5 percet szántál rá , én meg 3 évet áldoztam rá
Azért mert Meg hódította Hailé Judeát attol még nem zsidó vallás
A zsidó az egy vallás, de több helyen lehet olvasni a Bibiliában úgy, hogy zsidó nép.
És ugye a zsidóknak vannak különbőző issmertetőjegyük
a nagy orr, a szakáll... és ugyebár a legtöbb zsidó az vagyonos ember, ezért hihetik egyes emberek tévesen azt, hogy a zsidó az egy külön faj lenne
Bár szerintem senki nem tud mondani a zsidó valláson kívül olyan vallást ahol vannak ismertetőjegyek amiből a vallásra lehet következtetni.
Ez sokmidnennek köszönhető.
Utolsó:
Remélem büszkék rá a szüleid, hogy ilyen f@sza gyereket neveltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!