A rasszisták szerint a zsidó miért külön faj? ők csak fehérnek álcázzák magukat vagy mi?!
"Madárkám válasza:
Utolsó:
Remélem büszkék rá a szüleid, hogy ilyen f@sza gyereket neveltek..."
ha ez nekem szólt(gyanítom igen, mert én voltam az akkori utolsó) akkor nem értem miért, én semmi sértőt nem írtam sem a zsidókra nézve sem a zsidókat nem szerető emberekre nézve, egyiket sem védtem csak leírtam a kérdésre a választ
Valamennyi ma élő ember a Homo sapiens (értelmes ember) faj, ezen belül a Homo sapiens sapiens(mai embe) alfaj tagja.
Az embertípusokat öt nagyrasszba sorolják. A nagyrasszokat további rasszokra osztják.
A zsidók a következőbe tartoznak:
Kaukazoid nagyrassz -> Mediterranid rassz -> Arabid alrassz (széfárd zsidók)
illetve:
Kaukazoid nagyrassz -> Mediterranid rassz -> Armenid rassz (askenázi zsidók)
Elrontottam, az utolsó helyesen:
Kaukazoid nagyrassz -> Armenid rassz (askenázi zsidók)
Tisztelt kérdező!
A zsidók ugyan olyan emberek, mint bárki más. Csak a sok gyökér antiszemita szerint nem. Ahogy szerintük a romák sem.
Sebaj! Majd előre tör a szélsőjobb, lesz egy újabb holokauszt és (világ) háború. Ahol persze nem csak romák és zsidók fognak meghalni, hanem sok szimpla európai ember is, antiszemiták, és az ő családtagjaik közül is jónéhányan. Úgy látszik, ez kell az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!