Miért vagyunk mi magyarok ennyire rasszisták?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 13:12
1/41 anonim válasza:
Te tényleg komolyan gondolod ezt a kérdést? Mondhatnék neked jópár országot, ahol találkoznál igaz rasszizmussal, de speciel mi messze nem vagyunk azok.
2/41 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy kevés rasszistább nép van a magyarnál. Csak valamiért ránk remekül rá lehet sütni...
3/41 Bretso válasza:
Nincs nagyobb rasszizmus itt sem, mint máshol. Ha más országokban, annyit kellene tűrni az embereknek, mint nálunk, érdekes eseményeknek lehetnénk szemtanúi.
4/41 anonim válasza:
Nem csak a rasszizmus magában, hanem a mértéktelen intolerancia úgy általában. Az intolerancia már népbetegség a magyarok körében.
5/41 anonim válasza:
Ezt te sem gondoltad komolyan Kérdező... Kevés nemzet van, akinél annyiféle nemzetiség megtalálható, mint itt... Vannak ázsiaiak (vietnami, kínai stb.), szlávok, görögök, sőt mostanában egyre több afrikai is. És ezek a nemzetiség mind mind szépen eléldegélnek itt Magyarországon, senki sem bántja őket. A magyaroknak egyedül a cigányokkal van baja (mint ahogy minden nemzetnek, ahol megtalálhatók), de az nem rasszizmus, hanem tapasztalat. Bárcsak alaptalan rasszizmus lenne!
6/41 anonim válasza:
Én sem érzem a rasszizmust, nagyon sok külföldi ismerősöm van, akik itt élnek, de soha nem tapasztaltak ilyesmit. A cigányok teljesen más kérdés, nem magával a népcsoporttal van a gond, hanem a többségük életvitelével.
7/41 anonim válasza:
Megvan az oka. Egyrészt itt vannak a cigányok, másrészt ha egy népet évszázadokon át más és más megszálló ország tart elnyomva, majd végső megaláztatásként az ország területének 2/3-adát elcsatolják, akkor a népesség nem fog a tolerancia, elfogadás, kulturális sokszínűség és békesség irányába elmozdulni.
8/41 anonim válasza:
Pont hogy a magyar az egyik legbefogadóbb nép. Az országunkban rengeteg nemzetiség található. Szerintem részben ennek is köszönhető, hogy nem egy dolgot találtunk fel. :)
Ha a romákra gondolsz, az nem elő, hanem utóítélet.
9/41 anonim válasza:
0%-on vagyok. Tehát igazam van. A magyar nem tűri az általa elfogadottól eltérőt, legyen az eltérő rassz, kultúra, vélemény, vagy focicsapat.
10/41 anonim válasza:
A négerek a fehérekkel szemben sokkal rászístábbak kistesó. Csak nálunk szokás ezt emlegetni, mert a magyarok hagyják, hogy bármit rájuk süssenek, így ez ellenállás nélkül ennyiben is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!