Miért vagyunk mi magyarok ennyire rasszisták?
ws:
"0%-on vagyok. Tehát igazam van."
Ahha. tehát aki egyetért veled, azigazat ad neked, aki meg nem, az meg az igazadat igazolja.
Mi is erre a jó szó? Hücpe?
"Ahha. tehát aki egyetért veled, azigazat ad neked, aki meg nem, az meg az igazadat igazolja."
Valahogy úgy. Mert eddig csak a piros kezet verték egyesek, mint süket a csengőt, de a hozzászólásomat az intoleranciáról senki nem próbálta megvitatni. Intolerancia: Van egy az enyémmel ellentétes vélemény, el kell pusztítani.
"hozzászólásomat az intoleranciáról senki nem próbálta megvitatni"
Részlet az oldal szabályaiból:
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
(ezt egyébként minden hozzászólás alkalmával megtekintheted a válaszod felett, amíg el nem küldted)
Most, hogy megbeszéltük, hogy nem mi vagyunk intoleránsak, hanem te nem tudsz olvasni (természetesen vagyok olyan toleráns, hogy fel sem tételezem, hogy provokálni akarsz másokat), van még kérdés?
"Az intoleranciás részével a válaszodnak teljesen egyetértek, általában senki sem toleráns az országban."
Én is pont erről beszélek, akkor lehet nem fogalmaztam elég érthetően. Nem a magyarországi rasszizmus a legfőbb probléma, hanem az általános és mindenre kiterjedő (beleértve a rasszokra is) intolerancia. Mér vagy b*zi, mér nézel Dragon-Ballt, mér vagy balos/jobbos, mér olvasol Népszavát/Magyar Nemzetet, mér nincs bajod a
zsidókkal, cigányokkal stb.
Most belinkelhetném a Sicratmantől a B*zi-e vagyot.
Amikor anno az ősember, amikor lemászott a fáról, és a fele csordáját megkajálta egy arra tévedő oroszlánfalka, nem tanulta volna meg, hogy az oroszlán bánt, mert ő olyan befogadó, hogy biztos nem az összes oroszlán ilyen, akkor bizony nem pötyögnék itt szerintem, ahogy más sem...
Igazi rasszista Magyarországon kb. annyi lehet, mint örömlány a szekrényemben. Pont Magyarország rasszista? Szerintem kevés olyan ország van a világon, ahol ennyi féle népség békében meg volt majd' ezer évig.
Arról, hogy a cigányokat utáljuk, mint a szart, csakis ők tehetnek.
Sickratmant akarsz idézni, buz_i-e vagy?
De ha már sickratman és tolerancia... Kielemeznéd nekünk a "Mi a szar ezen a magyar ugaron?" c. számát, mint a tolerancia mintáját?
"Vagy ott van a Lovas, a nemzet gyöngye,
miért nincs a szívén még a sírhant göröngye?
...
Vagy a Bencsik András, a kommunista múltú,
az ítéletem kés általi búcsú.
Vagy az a féleszű Grespik László,
zsinórt a nyakába azt' lógjon a taplo.
...
Ha mentek az utcán, és jönnek a tetvek,
az ítéletem rájuk ezek lesznek.
Orbán Viktort élve megnyúzni,
Lovas István kiherélni, kibelezni,
Kövér Lászlót lámpavasra kötni,
Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni,
Bencsik Andrást késhegyre szúrni,
az összes Magyar Nemzet-est torkon rúgni."
Várom az elemzést, addig elmorzsolgatom a meghatottság könnycseppjeit, amit ez a sugárzó tolerancia varázsolt a szemem alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!