Egy oldalon láttam egy romániát csúfoló képet és a kommentek között láttam gondolom erdélyi magyarok védték romániát a magyarországi magyarok ellen, de miért?
Nem hinném, hogy az ott élő magyarok nagyon védenék. A komcsi időkben nagyon meg voltak ott szívatva és még most is burkoltan ott szúrnak ki velük ahol tudnak, ráadásul minden magyarok által lakott városba raknak egy Iancu szobrot...
Szerintem az ultraliberális jogvédők lehettek.
Kikérem magamnak az inzultusaidat.
"Miért ne jöhetne ki egy erdélyi magyar jól egy erdélyi románnal"
Csakhogy az Erdélyben pöffeszkedő románok túlnyomó többsége nem erdélyi román, hanem havasalföldről és dobrudzsából odatelepített földrengés- és árvízkárosult.
És addig nem fognak jól kijönni egymással, amíg Szent László szobrát román rablóvezérek és megszálló kommunista katonák szobrára cserélik le, amíg román háborús bűnösök nevére cserélik le a magyar utcák nevét, amíg a magyar egyház épületeit és földterületeit nem adják vissza, amíg a magyar gyerekek nem tanulhatnak az anyanyelvükön, amíg tömeggyilkosok indulóját játsszák, hadd tanuljon a magyar.
Neked ilyen fogalmaid vannak a barátságról?
most komolyan azt gondoljátok, hogy a kérdező értelmi fogyatékos, vagy csak kedvtelésből tesz fel ilyen kérdést?
valószínűleg azért védik Romániát, mert ők már megbékéltek azzal, hogy Románia a hazájuk, az ország, ahol élnek.
"Csakhogy az Erdélyben pöffeszkedő románok túlnyomó többsége nem erdélyi román, hanem havasalföldről és dobrudzsából odatelepített földrengés- és árvízkárosult. "
És ez azt jelenti, hogy csak rossz emberek lehetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!