Egy oldalon láttam egy romániát csúfoló képet és a kommentek között láttam gondolom erdélyi magyarok védték romániát a magyarországi magyarok ellen, de miért?
Nincs ilyen pólóm, de ha lenne, és teszem azt, abban mászkálnék Erdélyben, akkor ebből hol következik az, hogy egy román rátámad egy magyarra?
Vagy talán a Maniu gárda azért támadt rá Erdély civil lakosságára, mert mindenki Magyarországos pólót hordott?
Totálisan összefüggéstelen az, amit írsz.
"akkor ebből hol következik az, hogy egy román rátámad egy magyarra? "
Bocsi, de nem te tekintesz ellenségként minden románra néhányuk viselkedése miatt?
ok, gyengébbek kedvéért:
ok: olyan ember ellenségként kezelése, akivel soha egy szót nem beszéltél, és nem ártott sem neked, sem másnak, nagy mo. póló hordása külföldön (tudom, ez rád nem vonatkozik, de a hozzád hasonlóak többségére igen)
Hadd kérdezzem már meg, hogy mivel ennyire meg vagy akadva a magyarországos pólóval, az a térkép milyen területeket tartalmaz, amiket Magyarország elfoglalt Romániától, és ezzel sértené a román államalapítást?
Hadd kérdezzem meg No. 2, hogy miért kéne barátomként tekintenem arra a népre, amely megszállta hazámat? Petőfi barátjaként tekintett az osztrákokra, az 56-os forradalmárok barátjukként tekintettek a ruszkikra, William Wallace barátjaként tekintett az angolokra? NEEEEEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!