Egy oldalon láttam egy romániát csúfoló képet és a kommentek között láttam gondolom erdélyi magyarok védték romániát a magyarországi magyarok ellen, de miért?
"Senki nem ért veled egyet, vagyis két lehetőség van:
a) te magyar vagy, és mindenki más más nemzetiségű "
Erre a baromságra szerinted mit kellett volna válaszolnom? Ha nem értesz velem egyet, abból az következik, hogy nem vagyok magyar? Ez aztán a matek.
"Mindezen kétszínűséged"
Te nem vitatkozol velem, te letagadod, hogy mi folyik Erdélyben. Mindezt Erdély melyik részéről írod?
"Bocsi, egyszer voltam ott,"
Ebben biztos is voltam. Olyan hihetetlenül okos vagy azzal kapcsolatban, hogy mi folyik Erdélyben, de csak jó távolról, úgy, hogy egyszer voltál ott.
Ő ama tényt akarta elültetni a csökött agyadban, kedves honfitársam, hogy egy nemzetnek NINCS kollektív gondolkodása, mint ahogyan te egy görény vagy, akinek sárdobálásból és köpködésből áll a magyarsága, más magyarok pedig az ország építésén fáradoznak, úgy Erdély 6 milliós románságát sem ítélheted el azok miatt, akik a magyarságot fúrják.
Emberek, ne etessétek a trollokat! Mudri Lav, ne magyarázz ilyen bonyolultan, mert ez a személy egyszerűen túl hülye, ennyit tud "Hőh!", kész.
"Nem is állítottam olyat, hogy a nemzetnek kollektív gondolkodása lenne."
Hát tényleg nem, soha. Az egyszerű román családomban sem tetted felelőssé a tízéves gyereket, á, hát nem vagy te olyan.
"ne etessétek a trollokat"
Miért, olyan jó húzni az agyát, te nem élvezed?
Egyébként királyhekkerrel vetekedhet heckler a trollkirály címért.
Leírtam, mi a véleményem a tíz éves gyerekedről. Elolvastad? Az a tíz éves gyerek épp most tanul az iskolában a nemzet nagyjairól, pl. Horeáról, aki szerinte hős forradalmár.
Te mit gondolnál egy tíz éves gyerekről, aki Szálasit élteti? Formálj véleményt, légy szíves. Egy őszintére vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!