Egy oldalon láttam egy romániát csúfoló képet és a kommentek között láttam gondolom erdélyi magyarok védték romániát a magyarországi magyarok ellen, de miért?
2/3=66%
vagyis még 33% maradna, aki nem fideszes, de az arányokhoz hozzá jön, hogy a lakosság jelentős része el sem ment szavazni, így kb 40% fideszes, és 60% nem fideszes jön ki.
Tehát az ország lakosságát a 40% alapján ítéled meg. Gratulálok. Érettségid van egyáltalán, vagy már az is nehéz volt?
"Persze. Valójában a románok is megvetik teljes mértékben a nemzeti hőseiket, csak a román liberális párt betiltotta az ellenzéki pártokat, újságokat, minden sajtót, így csak olyan dolog jelenhet meg, ami ezeket élteti és dicséri."
- Már megint összefüggéstelen zagyvaságokkal érvelsz. Ez van: amikor süllyedni kezd a lábad alatt a talaj, gyorsan átpattansz máshova. Lényeg, hogy a képzelt világképed sértetlenül megmaradjon.
Részemről befejeztem.
"De egyébként te hoztad fel a 2/3-ot"
Nem, te hoztad fel a Fideszt, én meg felhoztam, hogy a románok nem elégedetlenkednek a rendszerrel, pedig szerinted nem értenek vele egyet, mert hát ők nem olyanok, csak a kormány.
"Mutass olyan román fórumokat vagy médiát, ahol a románok elégedetlenkednek a magyarok elnyomása miatt, valamint a kormány soviniszta politikáján vannak felháborodva, esetleg kikérik maguknak náci háborús bűnösök éltetését. Nem fogsz tudni ilyet találni."
- Heckler, úgy tűnik, mégse ismered annyira a román sajtót. Ekkora öngólt.:)
Heckler világkép =
minden német náci
minden román fasiszta
minden cigány lop
minden magyar hős nemes és nagylelkű
minden kínai "occót árul"
minden skót zsugori
minden szőke nő hülye
minden rendőr hülye
elég egysíkú világban élsz te hallod-e
egyébként nem alattam süllyed a talaj, hanem alattad már rég be is omlott.
Csak mellesleg: mutass egy magyart aki egyet ért veled, mert eddig még nem láttam egyet se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!