Egy oldalon láttam egy romániát csúfoló képet és a kommentek között láttam gondolom erdélyi magyarok védték romániát a magyarországi magyarok ellen, de miért?
"bár ahogy elnézem te azon is csodálkozol, hogy a zsidók miért nem barátkoztak Hitlerrel, hiszen a kapcsolatuk amúgy csodás volt."
persze, te jobban tudod mit gondolok...
amúgy meg hitler egy ember, el lehet ítélni a tetteiért, de egy egész nép nem tehet arról, hogy mit tesznek a vezetői. Gondolom te sem szeretnéd, ha az elmúlt 8 év és az azóta eltelt 1,5 év ámokfutásáért téged tennének meg felelősnek.
19:07
"...és a románellenes megnyilvánulás az egyetlen dolog, amivel a románok tudtára lehet adni, hogy nincsenek szívesen látva a magyar földön."
Amit az ottani magyarokon fognak leverni a többségi románok. Nehéz felfogni?
A történelem egyébként nem ismer semmiféle "ősi föld" fogalmat, vagy erre alapuló jogot.
11:35
Infantilis gondolkodás. Erdély hovatartozásában semmiféle változás nem fog bekövetkezni attól, hogy Te meg a hozzád hasonlók sértegetik a román népet.
"Erdélyben pöffeszkedő románok"
hát ezt azért dicséretnek nem nevezném
"Nem is állítottam ilyet."
Akkor mi értelme is van gyűlölködni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!