Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagyunk mi magyarok...

Miért vagyunk mi magyarok ennyire rasszisták?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 13:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
50%

"Walter Sobchak válasza:

0%-on vagyok. Tehát igazam van. A magyar nem tűri az általa elfogadottól eltérőt, legyen az eltérő rassz, kultúra, vélemény, vagy focicsapat."

az a baj ezzel, hogy még én is lepontoztalak, mivel te is általánosítasz ebben a kérdésben! te sem vagy rasszista és én sem, mégis többesszámban beszél, a magyarok egészét lerasszistázod! ez a baj!a legutolsó kommenteddel egyetértek! ide nem fórumszabályzatot kell bemásolni, hanem ezt felfogni! ugyanis aki bemásolta, az szintén megszegte, mikor elkezdett vitázni :D

2011. jan. 19. 14:54
 22/41 anonim ***** válasza:
93%

"Én is utálok embereket dolgokat. De én legalább OKKAL utálom őket"

Ennyire intoleráns vagy? Utálsz másokat, csak mert más a véleménye, máshogy gondolkodik? Vagy mivel bántottak meg, akiket felsoroltál? Vagy csak azokat tilos "nemszeretni", akik ugyanazt gondolják, mint te?

13:31-kor meg ezt írtad:

"Az intolerancia már népbetegség a magyarok körében"

Általánosítasz? Rasszista vagy?

Vagy ezt lehet mondani, azt meg nem, hogy "Az agresszió népbetegség a cigányok körében"?

Hogy is van ez?

2011. jan. 19. 14:58
 23/41 anonim ***** válasza:
8%

"te sem vagy rasszista és én sem, mégis többesszámban beszél, a magyarok egészét lerasszistázod!"

Húha, tényleg érthetőbben kéne fogalmaznom. Nem azt mondtam, hogy a magyarok nagy általánosságban rasszisták, hanem, hogy nagy általánosságban intoleránsak, de különböző dolgokban. Tudod, mint a "minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár". Minden rasszista intoleráns, de nem minden intoleráns rasszista.

2011. jan. 19. 15:00
 24/41 Shanokk ***** válasza:
82%
Szerintem azért véled, hogy sok a rasszista, mert őket hallod. Mivel, aki nem rasszista az ugye nem kiabál, mert nincs miért, míg a rasszista nyilván hangot ad ennek. A miértre a választ pedig a történelemben találod. A társadalmi elégedetlenség folytán az emberek a szélsőségek felé tolódnak. És az ember, mi magyarok főleg, szeretnek saját "nyomorukért" mást hibáztatni, vagy inkább úgy mondom, mindenki mást.
2011. jan. 19. 15:00
 25/41 anonim ***** válasza:

"ugyanis aki bemásolta, az szintén megszegte, mikor elkezdett vitázni"

Én voltam. Ki van írva, ha betartod, betartod, ha nem nem. De másokon számonkérni, hogy miért tartják be, az kicsit neccesebb.

2011. jan. 19. 15:02
 26/41 anonim ***** válasza:
50%

na akkor én most nem tartom be: te miért kérted számon tőle?

-.-

2011. jan. 19. 15:05
 27/41 anonim ***** válasza:
8%

"Ennyire intoleráns vagy? Utálsz másokat, csak mert más a véleménye, máshogy gondolkodik?"

Nem azért, amiket GONDOL, hanem amiket TESZ! Ilyet soha nem is mondtam, sőt még helytelenítettem is az ilyet. Látom szeretsz kiragadott mondatok alapján kötözködni.

""Az intolerancia már népbetegség a magyarok körében"

Általánosítasz? Rasszista vagy?"

Rendben van, akkor a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK körében népbetegség az intolerancia. Hát te tényleg nagyon szeretsz kiragadott mondatok alapján kötözködni.

Shanokk válasza 15:00:

Ez viszont valószínű így is van.

2011. jan. 19. 15:07
 28/41 anonim ***** válasza:

Mert ő talált be másokat hülyeséggel. Ha én válaszolni szeretnék valamire, az az én dolgom.

De az, hogy miért nem álltak le vitázni vele, és miért használják rendeltetésszerűen a pontozó "kezeket", ahhoz neki semmi köze.

2011. jan. 19. 15:09
 29/41 Bretso ***** válasza:
87%
WS kíváncsi vagyok mennyire tolerálod a rasszizmust? Vagy tán intoleráns vagy? Ha toleránsnak vallod magad, akkor mindent, ismétlem mindent tolerálnod kell, a zsidógyülölettől kezdve a cigány gyűlöleten át, a magyar gyűlöletet is. De te csak bizonyos általad elfogadható dolgokat tolerálsz. Ugyanolyan képmutató vagy, mint a médiában magukat toleránsnak beállítani akarók.
2011. jan. 19. 15:14
 30/41 anonim ***** válasza:
79%

"Látom szeretsz kiragadott mondatok alapján kötözködni"

Miért, csak neked szabad kiragadott momentumok alapján ítélkezni?

Mert ha nem ezt tennéd, akkor összefüggéseiben vizsgálnád azt, hogy az átlag magyar nem szimpatizál a cigányokkal, és ennek az okait is felhoznád. Vagy tényleg azt gondolod, hogy pusztán az az emberek gondja, hogy sötétebb a bőrük?

2011. jan. 19. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.