Miért vagyunk mi magyarok ennyire rasszisták?
Nem vagyunk rasszisták csak nem nézzük jó szemel ha valaki élősködni próbál rajtunk.Egyébként meg a rasszizmust a Magyar Gárdát,jobbikot,neo-nácikat,cigány ellenes tüntetéseket a kisebbségek élesztették fel.Ha nem lenne a Magyar kormány ennyire kisebbség párti akkor nem lenének ilyen dolgok.Nem lenne ennyi Skinhead stb...
Engem személy szerint nem zavarnak,mert jogos a felháborodásuk.Egyre több cigány lop,csal,hazudik,segélyért kuncsorog,terrorizál stb...
Hallgass bele pár Divizio 88 című számba és csak a szöveget figyel.Nem vagyok rasszista,de kikel,hogy mondjam nekik van igazuk.A törvény is őket védi,lopnak,ölnek és még sok rossz tulajdonság.Van a cigányok közt rendes dolgozó ember,de sajnos kevesebb ilyen van mint patkány cigány.
JAH ÉS BOCS A CSÚNYA KIFEJEZÉSEKÉRT.
Walter Sobchak válasza: A mennyiben piros kezet nyomót avval jelezzük, hogy nem értünk egyet. Ez nem egyenlő a tolerancia hiányával. Amennyiben ordibálok önnel az- az intolerancia.
Tolerancia szempontjából külföldön se jobb a helyzet. Egyébként nem ez volt a kérdés.
A magyar antirasszista jelenségére bizonyíték, hogy a Jobbik se mi a legszélsőségesebb pártunk, a "parazita cigányoktól" történő féregtelenítést veszik programjukba, hanem a szociális juttatásaik kurtítását, hogy ne segélyből éljenek illetve hatékony közbiztonságot.
Nézd meg a Felvidéket, Délvidéket. Ott törvénybe foglalták, hogy a magyar bűnös nép. Erdélyben a románok a magyar temetőket pusztítják.
Franciák és az olaszok toleranciáját is figyelhetik, hogy meddig hagyták, hogy a cigánybűnözők az országukban garázdálkodjanak. Mi a mai napig tűrjük pedig több 100 éve itt lebzselnek. Meg a 15. századból származó levelekben is szerepel. Vítéz János írja, hogy ez a népség értelmesen másra nem használható, mint hogy muzsikáljon.
Mielőtt rasszistának titulálna bárki. Egy gyönyörű cigány asszonyom van.
ma 12:37
Hány jobbikossal vagy gárdistával találkoztál életedben, hogy a neonácik közé sorolod?
Én az vagyok a feleségemmel együtt és mint említettem Ő cigány. Nem a cigányt gyűlöljük, hanem a bűnözést és a naplopást. Cigányok közt is vannak ugyanolyan tisztességes emberek, mint a magyarok közt szemetek. Magyarok is követnek el cigánybűnözésbe eső tetteket, mint ahogy a nem csak a fiatalkori bűnözők által elkövetett jogosítvány nélküli bódítószer hatása alatt történő vezetést sem csak a tinédzserek követik el. Sok idióta felnőtt is.
tegnap 13:56
Remélem, már Londonban vagy.
"mindannyian rasszisták vagytok, hányok tőletek"
köszi
te magad is általánosítasz
én qrvára nem vagyok rasszista! mint ahogy a 69-es sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!