A kettő nem függ össze egymással. A rasszista a rasszokat rangsorolja, és valamelyiket magasabb, valamelyiket pedig alacsonyabb rendűnek tartja. A kommunisták nem alkotnak külön rasszot, tehát a rasszisták nem foglalkoznak velük. Lehet egy rasszista antikommunista is egyben, de ez nem függ össze a rasszizmusával, két külön dolog.
2010. aug. 10. 09:24
2/9 A kérdező kommentje:
Értem!Köszönöm a válaszod!
2010. aug. 10. 09:32
3/9 anonim válasza:
A rasszista a rasszok különbözősége felett tör pálcát, nem feltétlenül kell utálnia is a más rasszokat.
A kommunistákat pedig már majdnem mindenki utálja az előző 8 év miatt (tudom, hogy ők nem komcsik, de ettől még velük azonosítják).
Az összefüggés, hogy akik elfogadják a rasszok különbözőségét, általában radikális, VAGY szélső jobboldaliak (nem véletlenül nagybetűs a vagy), és ezekben van a legtöbb ellenérzés a múlt rendszer, és a múlt kormány felé.
2010. aug. 10. 09:56
4/9 clint válasza:
sztem pl Avigdor Lieberman a világ egyik legrasszistább embere, mégis zsidó.
2010. aug. 10. 10:08
5/9 anonim válasza:
A rasszista az a rasszokkal van elfoglalva. (A romák "Megyünk magyart ölni! R.ohadék gádzsó Cozma" megnyilvánulásai is rasszista megnyilvánulások). De -ahogy már előttem leírták, a fehér rasszisták általában szélsőjobboldaliak, úgyhogy itt jön a dologba az antikommunizmus. Liebermannak meg nem ér a neve! A "Szeretőember" gyűlöl minden gójt.
2010. aug. 10. 10:34
6/9 anonim válasza:
a "megyünk magyart ölni" egy 16 éves gyerek vicce volt...
2010. aug. 10. 13:52
7/9 anonim válasza:
Persze. A valódi gyilkosságaik is csak viccek.
2010. aug. 10. 15:05
8/9 anonim válasza:
13:52!
Viccnek nem sok egy "kicsit"? pláne tőlük....."maugli "az a kis 12 éves gyerek is késelt a Blahán....
2010. aug. 10. 15:56
9/9 anonim válasza:
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:52
16 évesek is képesek ölni. Az életveszélyes fenyegetést pedig nem nevezném viccnek. Az Irigy Hónaljmirigy is elsüt pár szakállas poént, mégis vannak ÉLŐ fellépéseik is. A "magyart ölni" rasszista kifejezés. Megkülönböztetnek minket faji alapon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!