Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy hallottam, hogy a zsidó...

Úgy hallottam, hogy a zsidó emberek nagyon összetartóak! Akkor hogy éhezhetett Bakács Tibor Settenkedő?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 10:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Tuti nem éhezett. Kellett neki a hírverés, mert mostanában nem szerepelt országos médiában. Most meg majd jó pénzért elmegy mindenféle műsorba és szerepelhet.

Aki igazán éhezik nem több ezer Ft-os szalámit fog lopni.

2011. febr. 9. 12:14
 12/22 A kérdező kommentje:
ll,48-as válaszoló. Most éppen egy ilyen "tisztelendő" vallású ember miatt vagyok itthon táppénzen, mert a szó szoros értelmében megszakitott fizikailag. Kihajtják az ember utolsó erejét is. Dirigálni, és korbácsot lóbálni, na ez megy.
2011. febr. 9. 12:50
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

Bakács értelmes ember, de semmi több. Ma már ez is ritkaság a médiában (lásd győzike, feketepákó, valóvilág stb)

Viszont bakácsunk kezdett kikopni a keresett emberek listájáról, azt gondolta majd így visszakerül a zsidaja. Remélem nem.

2011. febr. 9. 13:13
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Kellett már a médiafelhajtás, és a pénz neki...
2011. febr. 9. 13:42
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

Sima provokáció volt semmi több!

"Dirigálni, és korbácsot lóbálni, na ez megy."

Tanulhattál is volna! Nem kötelező rabszolgamunkát végezni, mindenki a maga sorsának a kovácsa! Nem kell zsidózni csak azért, mert te elszúrtad az életed!

2011. febr. 9. 18:02
 16/22 A kérdező kommentje:
Államigazgatási főiskolám van. Főmunkatárs vagyok. Az életem a főnökömön kivül csodálatos! Gyerekek, Unokák, Férj, lakás, autók, nyaraló stb.-nyaralások. Minden oké- Neked is csak ezt kivánom.
2011. febr. 9. 18:12
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
18.02-es De sajnos muszály rabszolga munkát végezni a mai helyzetben, amikor minden sza@ért kirughatnak. De mi köze van ennek az iskolázottsághoz?Elég nagy marhaságot irtál.És sajnos ez tény,a zsidó munka adóknál rosszabb nincs.
2011. febr. 9. 19:31
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

Ennek az ellenkezőjére is van történetem.

A házban ahol lakom, egyik szomszédasszony akivel elég jó barátságban vagyunk, jómultkoriban össze futottunk és beszélgetni kezdtünk a mai és az elmúlt időszak dolgairól.

Kezdte mondani, hogy a fia maszeknál dolgozik. Az viszont rettenetes hogy az milyen hangot használ a gyerekével mint dolgozóval. Tűrhetetlen hangnemben mindenféle zsidónak lehordja és már nehezen bírja a fiú a sorozatos megaláztatást. Megdöbbenve hallgattam. Azóta is sokszor eszembe jut amikor ilyeneket hallok, olvasok mint itt amiről szó esett.

Szerintem nem azt kell nézni, hogy ki milyen vallásu vagy hova tartozik nép csoport szempontjából.

Az lenne a normális hozzá állás hogy népcsoporttól függetlenül ítéljük meg az egyes emberek cselekedetét és annak megfelelően ítéljük meg a továbbiakban.

Ugyanúgy van jó ember minden csoportban de szintúgy rossz is akad. Ez nem faj függő de sokan ilyen álproblémát igyekeznek ebből kreálni.

Jómagam nem vagyok és nem voltam izraelita de azt sohasem értettem ha bárkit is bántanak megbántanak csak ezért.

2011. febr. 9. 22:30
 19/22 anonim ***** válasza:
31%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-09 22:30

+Bakács nem zsidó,tehát már megint miről beszélünk?

2011. febr. 19. 21:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Nézz rá a gogliban, tuti zsidó.
2011. febr. 20. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!