Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz lehetne, amit hallottam?

Tuzsu kérdése:

Igaz lehetne, amit hallottam?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi igaz ebből,de állytólag a magyar cukor raktárak tele vannak cukorral és így próbálnak tőlünk még több pénz kicsalni,hogy azt mondják nincs cukor sajnos Magyarországon.Mert hát ugye a tavalyi időjárás meg minden eléggé megcsappantotta a hazai terményeknek a menyiségét,csakhogy az előző évekből elég sok raktározódott fel!
2011. márc. 10. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehetne igaz. Ahogy akár a Föld is lehetne az univerzum közepe.
2011. márc. 10. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Boldogult, imádott dédapám mesélte néha, röhögve, hogy az ötvenes években terjesztettek ilyen hülyeségeket, hogy a "spekulánsok felhalmozzák a készleteket, azért nincs. "
2011. márc. 10. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

A kurucinfo szerint elsősorban a zsidók a felelősek, de ezt inkább csak viccnek írom, bár akit érdekel, olvassa el. Én csak a címig jutottam:

[link]

Amúgy meg nem igazán értem ezt a nagy mizériát. Én nagy keservesen vagy 2 kiló cukrot bírok megenni egy évben, azt még egy jó darabig meg bírom fizetni.

2011. márc. 10. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igaz lehetne, de nem az! Megint be bizonyosodott, hogy a kuruc hogy manipulálja az embereket!
2011. márc. 11. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!