Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik mekkora eséllyel...

A jobbik mekkora eséllyel nyer majd választást 2014-ben?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 18:42
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
44% akkor nem fogsz szavazni? vagy ha igen, kire?
2012. okt. 23. 15:17
 42/47 anonim ***** válasza:
40%
ausztria is azt gondolta, hogy nem fogják... ahogy jörg hatalomra került, már azt hiszem másnap bejelentették, hogy stop...magyarország miért lenne kivétel???...az eu nem tűri a szélsőségest...ennyi...a jobboldalt megtűri, de a szélsőségest soha...pont most hívtak fel barátaim a milla tüntetésről, hogy a jobbosok odamentek, szerettek volna a milla rendezvényére érkezőkbe belekötni...csak a rendőrök közbelépnek. ebből is látszik, amit hangsúlyoztam, más véleményét nem fogadják el....ÉN A MILLÁT TÁMOGATOM. WOW.
2012. okt. 23. 16:55
 43/47 anonim ***** válasza:
40%
33, EU embargót a másik értelemben értettem.. :) nem a jobbik szemszögéből... hanem, ha hatalomra jutnának az eu befagyasztana minden kereskedelmet irányunkban, stb. se ki se be...nem vennék meg, amit elakarnánk adni...nem adnának el semmit, ami nekünk kellene...hamar kipukkadna a lufi és hamar nyilvánvalóvá válna, hogy nem képes eltartani magát a magyar gazdaság
2012. okt. 23. 17:03
 44/47 anonim ***** válasza:
0%
ja és világ életemben jobboldali szavazó voltam, de az nem egyelő a szélsőjobbal! a fideszben csalódtam, mert miközben én jobban keresek (hiába), mások (barátaim, szomszédaim) elszegényedtek és nem győzök nekik segíteni( szóval a plusz pénz, mondhatjuk úgyis, hogy rájuk költöm)!még egy radikális, dilettáns banda nem kell ide...ebbe az országba....ezért fogom a millát támogatni és nem a jobbikot....
2012. okt. 23. 17:13
 45/47 anonim ***** válasza:
szóval mszp. gondoltam...
2012. okt. 23. 17:19
 46/47 Kate10 válasza:

Az emberek egyre közönyösebbek, lemondóak, beletörődőek, mindenki azt nézi hogyan kereshet kiskapukat, a legpitiánerebb bolti tolvaj ugyanolyan tisztességtelen, mint a nagyban korrupt politikusok, akik a földosztással, legutóbb a trafik-botránnyal megmutatták milyen emberek.

Kevés tisztességes nemzeti érzésű ember van, aki tényleg szeretne segíteni, a nemzet sorsát szívén viseli, és azokat is lejáratják a Jobbik ellenes kampánnyal, azt szuggerálják az emberekbe, hogy szégyen legyen nemzeti érzésűnek lenni. Aki nemzeti érzésű, magyar, az már lassan szégyelheti is magát. Lásd Orbán nyilatkozatát, amiben kinyilatkoztatja, hogy ő is egy zsidó. Ha nem vagy se zsidó, se cigány, akkor húzd meg magad, mert itt csak nekik van szavuk és jövőjük, másoknak kussoljanak. Nagyon jól kiépített koncepciós eljárás a magyarok ellen. Hohó! Hol van itt cigány és zsidóüldözés? Sajnos itt magyarüldözés folyik, és szólni sem szabad, mert szólásszabadság sincs. Alkotmányosság sincs, de ami még benne van az alkotmányban, azt sem tartják be, ha így folytatódik a csókosok birodalma lesz az országunk, egyre több ember lesz kiszolgáltatott és küzd a napi betevőért. Egyre nehezebb sors vár a magyarokra, akik nem szülnek halomba gyereket, és nincsenek csókos barátai a politikában.

És ha az emberek nem ismerik fel a problémát és nem érdekli a nemzet jövője, akkor reménytelen egy valódi rendszerváltás. Akkor marad minden a régiben, akkor nem lesz jobbik, nem lesz változás. Szomorú elnyomásban él a nemzetünk. Talán újra megértjük egyszer Petőfi szavait: talpra magyar, hí a haza...

Ezt gondolom minden szélsőséges eszme elfogadása nélkül. Ja igen, mert már magyarázkodni kell az embernek, nehogy ráfogják, hogy ilyen, meg olyan.

2013. máj. 7. 23:47
 47/47 anonim ***** válasza:

"Elveszik a cigányoktól a segélyt. Aztán? Ennyi a programjuk?"

Hogy ennyi a programjuk az miből következik? A te együgyűségedből?

2014. márc. 1. 03:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!