Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik mekkora eséllyel...

A jobbik mekkora eséllyel nyer majd választást 2014-ben?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 18:42
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
90%
Mivel nem gyűjtőpárt, szerintem nem tud nyerni. Rengeteg "ellenségképe" van, így a szavazók többsége is felvállalt ellenség. Egy szűk kisebbségnek kedvez, az ő szavazatikra számíthat, másoknak önsorsrontás a jobbikra szavazni.
2012. okt. 21. 19:30
 12/47 anonim ***** válasza:
xD Nem gyűjtőpárt? Barátom te hol élsz?
2012. okt. 21. 19:31
 13/47 anonim ***** válasza:
89%
Abban az egyben biztosak lehettek, hogy ha itt akár Bajnai, akár a Fidesz még egyszer hatalomra kerül, a bérből és fizetésből élők máris kezdhetik megásni a saját sírjukat. Ugyanis ebben az országban annyi lesz az éhhalálban elhunytak száma, hogy az önkormányzatok nem fognak tudni a rászorultaknak temetési hozzájárulást fizetni, legfeljebb kiszabnak majd egy tetemes közegészségügyi bírságot a hozzátartozókra, ha az oszló tetemet 8 munkanapon belül sem takarítják el.
2012. okt. 21. 19:36
 14/47 anonim ***** válasza:
59%
Előbb lesz olyan a helyzet mint Görögországban. Tényleg megalakulna egy szélsőséges párt és irtanák a cigányokat, bár azt én biztos nem várom meg. Még 2 év és megyek külföldre.
2012. okt. 21. 19:50
 15/47 anonim ***** válasza:
pedig mindenki esélytelen bajnai blokkja és a fidesz blokkja mellett
2012. okt. 21. 20:09
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Semennyi.

Elég tiszta az út a fidesznek. Bajnait nem tudom miért nyomatja mindenki most annyira, mint a megváltót. Az a libatolvaj egy rövidke ideig uralkodott, neki épp nem volt öszödi beszéde, máris ő az új remény?

Én örülnék, ha legalább 20%ot elérne a Jobbik. Persze komolyabb eredményt is se fognak tudni elérni az erős ellenszél miatt a Parlamentben. De az is eredmény végül is, hogy problémákra felhívják a figyelmet (nem, nem csak a cigánybűnözésre, van még sok egyéb témájuk is.)

2012. okt. 21. 21:31
 17/47 anonim ***** válasza:
90%
nem értem egyébként miért várja még mindig mindenki a demokráciától a megváltást... még így is, hogy tudjuk, hogy vagy fidesz, vagy mszp lesz, és egyik se lesz jó nekünk.
2012. okt. 21. 21:43
 18/47 anonim ***** válasza:

12:

Szerinted gyűjtőpárt? Különböző társadalmi csoportokat, különböző nézőpontokat igyekszik felkarolni, hogy a választók mindegyikének igényeit kielégítse?

2012. okt. 21. 23:19
 19/47 anonim ***** válasza:
Nem fog.
2012. okt. 21. 23:31
 20/47 Komplikato ***** válasza:

Nincs rá reális esélye. Most. Aztán történhetnek hihetetlen nagy mesebeli fordulatok 1.5 év alatt, de nem hiszem.

Ellenben lehet még fontos koalíciós partner és/vagy erős ellenzéki párt. De csak ha nem olyan felemásan és köpönyeg-forgatva teszik, mint előző 2.5 év második felében. Mert akkor a támogatóik jó része kiábrándul a választásokig.

2012. okt. 21. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!