A jobbik mekkora eséllyel nyer majd választást 2014-ben?
Én nem bánnám ha a jobbik nyerné a választást.
Nem tudom kinek jó az, ha adója egy kisebbségi bűnözői csoport segélyezésére megy el.
nem fog nyerni
vagy a fidesz nyer, vagy bajnai
a jobbik 12-16 % körül kap
"vagy a fidesz nyer, vagy bajnai "
Akkor drágám már pakolhatsz is össze, mert hogy idehaza éhen döglesz, az olyan biztos, mint hogy előbb szóltál hozzá ehhez a kérdéshez.
"Nem tudom kinek jó az, ha adója egy kisebbségi bűnözői csoport segélyezésére megy el."
Amellett hogy ezt én se akarnám mi mást lehet még a Jobbiktól hallani? Az emberek érzelmeit (nemnaponbarnultak iránti - nem minden ok nélküli - ellenszenvét) használja ki hogy szavazókat szerezzen magának.
És a gazdaság talpra állítása? Ja hogy kizavarják a multikat? Újabb X millió ember marad munka nélkül hirtelen. Ja hogy majd lesznek magyar tulajdonú munkahelyek amelyek magyar alapanyagokból magyar termékeket gyártanak? Miből? És mégis ki és miből venné meg azt a terméket fizetőképes kereslet nélkül?
Halva született ötletek egymás hegyén-hátán. De kitalálom: "Valakire akkor is kell szavazni, akkor már legyen a Jobbik, ők még nem k.rtak el semmit" Nem baj, majd mi adunk esélyt rá nekik is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!