Akik biztosan nem fognak szavazni Bajnaira 2014-ben, azok kire fognak szavazni?
Senki nem fogja leírni mert aki nem Bajnaira szavaz azt leszavazzák az oldalon (lásd ezt a válaszomat)
Mert én nem rá fogok szavazni.
2016-ban meg majd sorra jönnek a kérdések: "Meddig lesz még Bajnai?Szerinted normális Bajnai?Bajnai nem akar lemondani?)
Tökmindegy,hogy kire szavazol,szar az összes!
De,hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak én a Jobbikra fogok szavazni ha csak nem jön be egy jobb párt.(nem lenne nehéz dolga, ezeknél mind jobb...)
Mégpedig azért mert elegem van a cigány terrorból és ha a Jobbik mást nem is fog csinálni,arra legalább van esély,hogy a cigányokat kicsit visszafogja.
"Meddig lesz még Bajnai?Szerinted normális Bajnai?Bajnai nem akar lemondani?)"
Ezzel egyetértek, 2010 előtt mindenki Fideszes volt és Pokolba küldte Gyurcsányt, Bajnait meg a többi balliberálist, most meg mindenki MSZP-s.
Szinte egy ember sincs ebben az országban aki kitart egy ideológia meg irányvonal mellett, csak olyanok vannak, akik mindig gyűlölik azt ami van, ezért megfogadják, hogy 4 év múlva a szöges ellentétére fognak szavazni. Mivel az ország nagyrésze így gondolkodik ezért be is válik a 180 fokos irányváltás, és az ország hol balra-hol jobbra lép egyet és ezzel lényegében egy helyben toporog.
Én mióta a politikával foglalkozom (12 éves kor) Fideszes vagyok.
És mielőtt elkezditek a Fideszt szapulni, meg hogy a Fideszes gondolkodásom miatt mondom ezt, hadd meséljek arról, hogy régebben (asszem tavaly) mi volt valakinek a véleménye:
"Sajnos már javában sül a Narancsos Bukta és ennek nem örülök. Na nem azért, mert Fideszes lennék, hanem azért, mert hogyha az ország '14-ben megint csinál egy hátraarcot és elindul a másik irányba azzal megint elvesztegetünk 4 év fejlődést, építkezést."
Tökéletesen egyetértek ezzel az emberrel.
"Senki nem fogja leírni mert aki nem Bajnaira szavaz azt leszavazzák az oldalon "
Ezért kéne értelmes és érdemi korhatár szűrés pár témában, vagy csak a szavazati jog megvonása kórhatár alatt. Én biztos senkit nem pontozok le a véleménye miatt, akkor sem ha ellentétes enyémmel vagy komplett hülyeségnek gondolom. Lepontozást viszont adok más emberek és embercsoportok ledegradálásáért (mármint a hozzászólók közül és között), valamint akkor ha valaki nyíltan téves infót ad vagy hazudik.
"Szinte egy ember sincs ebben az országban aki kitart egy ideológia meg irányvonal mellett, ..."
Az egy dolog, de a probléma az, hogy a pártok sem.
Eddig elvérzett ezen az összes parlamentbe kerülő párt is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!