Bajnai Gordonra nemlehet szavazni 2014-ben?
Legutóbbi nyilatkozatai szerint pártot alapítani vagy valamelyik színeiben indulni nem akar, az alapítványának ( [link] keretein belül fog tevékenykedni.
Persze 2014-ig még bármi megtörténhet.
tolja bele az usa a sok pénzt
tehát lehet
A libáskodásról annyit hogy végeredményben csak ennyi van ellene és ő az egyetlen aki ellen valóban végigment egy jogi eljárás és még a fidesz sem tudta kicsinálni!
Szerintem nagyobb bűn hogy a fidesz az ÜGYNÖKTÖRVÉNYT úgy sunnyogja el ahogy tudja!
És Orbán papa se tisztességes munkával szerezte a bányáit, földjeit, cégeit!!
És Bajnai legalább rendbe tete a gazdaságot ami se előtte se utána nem tudott egyik vezető sem megtenni!!
Én remélem hogy visszatért mert csak őt tudom elképzelni aki ki tud húzni ebből a katyvaszból!
zoli7980!
"A libáskodásról annyit hogy végeredményben csak ennyi van ellene és ő az egyetlen aki ellen valóban végigment egy jogi eljárás és még a fidesz sem tudta kicsinálni!"
Attól még ő a volt vezetője annak cégnek és az emberek élete a lelkén szárad.
"Szerintem nagyobb bűn hogy a fidesz az ÜGYNÖKTÖRVÉNYT úgy sunnyogja el ahogy tudja!
És Orbán papa se tisztességes munkával szerezte a bányáit, földjeit, cégeit!!"
Ez igaz, elszámoltatás kell végre pártállástól függetlenül hulljon a férgese.
"És Bajnai legalább rendbe tete a gazdaságot ami se előtte se utána nem tudott egyik vezető sem megtenni!!"
Libajnai Kordon csak azért tette rendebe a gazdaságot mert azt csinálta amit az IMF mondott.A fideszre meg ráhagyott egy üres államkaszát már áprilisban.
"Én remélem hogy visszatért mert csak őt tudom elképzelni aki ki tud húzni ebből a katyvaszból!"
Visszatér sajnos de arról ne is álmodj hogy ő már valaha hatalom közelébe választják, no nem mintha a őt múltkor a nép kérte volna fel vezetésre hanem fleto helyett vitte el a bakhét.
1.
"A fideszre meg ráhagyott egy üres államkaszát már áprilisban. "
Az baromira nem volt üres!! Ha figyeltél akkor hallotad volna hogy pl a MOL 500 milliárdot is az akkor felvett IMF pénzből fizettük ki! Bajnai a pénz kb 20-30%-át költötte el. Nagy része ment a bankokhoz feltőkésítésként és az MNB-be tartaléknak. És kb 30-40% maradt a fidesznek amit aztán valóban elköltöttek! Érdekes hogy a fidesz hogy elfojatta a száz meg ezermilliárdos IMF pénzt! Ha ezt nem teszik most nem kéne újat felvenni de ez egy másik történet...
Érdemes utánanézni ezeknek(javaslom keress rá hogy mi volt a MOL vétel fedezete és megtalálod...)
2.
"Attól még ő a volt vezetője annak cégnek és az emberek élete a lelkén szárad. "
Úgy gondolom a megfogalmazás a lényeg hisz egyrészt nem ő vezette a Hajdú-Bét-et(ő a tulajdonos Wallisnál volt) és a gazdák úgy mentek tönkre hogy hitelt vettek fel aminek majd a jó részét az állam kifizette. Viszont az egész ipar lehetetlenült el és maga a cég is addigra a szar irányítás miatt. A Wallis szerepe inkább az volt hogy választania kellett hogy a gazdák menekülnek ki úgy hogy lassan esik össze a cég és így veszteséges lesz nekik az üzlet vagy gyorsan és akkor meg nyernek is rajta. Utóbbit választották ami egy szemét húzás volt a dolgozók felé de tudható volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!