Ha senki sem menne el szavazni, akkor a jelenlegi kormány maradna?
De miért kell ENNYIRE nonszensz feltételezéseket kitalálni? Nálam ezek elmúltak még gyerekkoromban... Komolyan, mintha oviban lennénk. Persze végignézve az emberek "tudásán", ez nem is annyira valótlan.
Én elmegyek szavazni, úgyhogy máris buktad a feltételezést...
Ha nincs szavazó, érvénytelen a szavazás, és újat írnak ki. Addig, amíg nincs eredmény. És ha már a párttagok sem mennek el szavazni, akkor baj van...
"Első neked meg: Tételezzük már fel no! :)"
Ott a válaszom eme nonszensz helyzetre is.
"ma 00:07"
Szerintem éppen alatta, de fölösleges vitatkozni.
Mivel a világon egyedi eset lenne, biztos vagyok benne, hogy nemzetközi felháborodást vált ki, az EU erre felfigyelne és leállítaná a jelenlegi pártokat.
Második dolog meg az, hogy elég könnyű egy új szimpatikus pártnak hatalomra jutni, mert akkor az első szavazó is 100%-os kormányt biztosítana.
Harmadszorra, hogy a politikusok családtagjai és barátai biztos szavaznak, ráadásul megvásárolni is készek a szavazókat, úgyhogy amíg az emberiség létezik (vagy legalábbis ilyen gondolkodásmód), addig ilyen nem fog előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!