2014-ben először fogok szavazni, olyan pártra szeretnék voksolni ami kis párt, független a nagy pártoktól! Tudtok nekem segíteni dönteni?
Először fogok voksolni 2014-ben, olyan pártra szeretnék aki nincs összefüggésben a jelenlegi nagy pártokkal. Viszont nem szeretnék vicc pártra szavazni, mint mondjuk "Kétfarkú Kutya Párt". Nem gond, ha "elveszik a szavazatom", nekem ez ugyanis elvi kérdés, csak azért, hogy ne vesszen el szavazatom nem fogok olyan nagy pártra szavazni ami számomra nem is szimpatikus.
Itt vannak a pártok: [link]
11:01
Nem vagyok híve a radikális gondolkodásnak (s a szélsőséges magatartásnak sem), a harmadik utat választom a jobb és baloldal helyett. (Ha erre nincs lehetőség, akkor inkább a jobb oldalt választanám bal helyett, de átmenetekre pl. jobbközépre is nyitott vagyok ) Híve vagyok a társadalmi, emberi jogi, környezetvédelmi érdekek kiemelésének.
Gondolkodásom tekintve nem támogatom a konzervatív politikai nézeteket valló pártokat. Nem ellenzem a globalizmus eszméjét, nem támogatom a nacionalista pártokat.
Nem támogatom a keresztény elveket valló pártokat (Pl. Keresztény Demokrata Néppárt)
Nem ellenzem a multik jelenlétét Magyarországon.
11:28
Valóban, az LMP sok dolgot magáénak tudhatott elveim közül, sajnálatos módon könnyen lehet, jövőre be sem fognak jutni a Parlamentbe.
11:54
Akkor ez az új LMP már nem követi egyik fő alapelvem, miszerint "Kis párt, független a nagy pártoktól!" Ez sajnálatos dolog. Kár, hogy a régi vezető elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!