Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik mekkora eséllyel...

A jobbik mekkora eséllyel nyer majd választást 2014-ben?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 18:42
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Sok fideszes és MSZP-s lehet itt aki azt mondja nem jut hatalomra. Csak ez a két párt egyszer nem mondta, hogy Magyarország a magyaroké és nem egy élősködő alfajé.
2012. okt. 22. 07:38
 22/47 anonim ***** válasza:
47%

Ennyi. Kérdező ennyit értesz a politikából. A Jobbikos tábornak a 80%-a érzelem alapján állt melléjük. Kedves kérdező rólad is lerí az előző válaszod alapján, hogy a cigánykérdésen kívül más intézkedését nem is ismered a Jobbiknak. Ha átlátnád akkor észre vennéd, hogy amilyen gazdaság politikát akarna folytatni az rövid időn belül bebukna. Szóval csak gratulálni tudok neked.

És, ha odafigyeltél volna a hozzászólásokra akkor észrevetted volna, hogy jobbikosok is írtak és ők is egyetértenek abban, hogy nem lesz esélyük nyerni.

2012. okt. 22. 08:33
 23/47 anonim ***** válasza:
72%

Persze végül is az ATV megmondta, hogy a Jobbik szar. Az nem baj, hogy eddig is majd bele döglöttünk a munkába, az ország a csőd szélén van és csak lefelé megyünk, az nem. De az ATV megmondta, hogy rasszista, meg szar a Jobbik, szóval innentől kezdve tilos rájuk szavazni, hiszen akkor felrobbanna Magyarország, Irán lenne a barátunk és az USA halomra lőné az atlantiszi űrjárókat. Inkább szavazzunk továbbra is a hazudozó majmokra, akik tömik a zsebükbe a lóvét rendületlenül. És akkora béna a Jobbik, hogy 88 oldalon keresztül a cigányok kiirtását írják a programjukban, meg hogy TRIANON FÚÚÚJ! Igen, csak erről írnak.

Emellett: Én sem látok sok esélyt rá, túl nagy az ellenszél + a Szegedi ügy eléggé betett nekik. Sajnos ez van, el kell innen menni.

2012. okt. 22. 09:36
 24/47 anonim ***** válasza:
61%
Az, hogy valaki szerint a Jobbik nem jut hatalomra, nem jelenti, hogy Fideszes vagy MSZP-s, csak annyit jelent, hogy néha megnézi a pártok támogatottságáról szóló reprezentatív felméréseket.
2012. okt. 22. 11:54
 25/47 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ne is foglalkozz a sok idi.ótával, majd pont ők azok akik tudják hogy mi lenne ha hatalomra kerülne a Jobbik. Egy biztos hogy most sz.ar van és ebből ki kellene valakinek hoznia az országot és van egy olyan sejtésem hgy a Jobbik az aki ezt meg tudná valósítani, mert azok akik idevitték már nem hitelesek. De sok h.ülye él köztünk, ezért váltogatjuk a romboló pártokat (Fidesz-Mszp-Fidesz, stbstb), de kitartás, lassan mindenkinek beérik majd az agya.
2012. okt. 22. 12:38
 26/47 anonim ***** válasza:
38%

a hatalom közelébe sem jutnak illetve juthatnak.

az emberek többségének szalonképtelen párt, meg amúgy sincs értékelhető programjuk. győzni az elkövetkező 20 évben biztos nem fognak. 2010-ben elég sok ismerősöm szavazott rájuk, de mára már mind azt mondja, hogy kár volt, mert dilettánsok gyülekezete...illetve ugyanolyan képmutató párt, mint a többi... (ld. eu zászló égetés, de a nagy ep-s zsét felveszik stb.)

2012. okt. 22. 15:03
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg igenis nekik van a legszalonképesebb programjuk. Utánanéztél vagy csak ismételgeted a többi antijobbos szövegeit mint egy értelmetlen papagáj? Ja és azt még elfelejtetted írni hogy: "Ha a Jobbik hatalomra kerülne hamarabb vinné csődbe az országot mint bármi más".

Na látod én már leírtam úgy hogy neked nem kell, de azért köszi az elmés hozzászólásod :)

2012. okt. 22. 16:04
 28/47 anonim ***** válasza:

33,3333333333333333333%

Ha lesz regisztráció akkor 50%

HA nem lesz akkor 3 esélyű, ha lesz akkor két esélyű.

Amúgy milyen Bajnai még csak holnap akar vissza térni amúgy se fog rászavazni még 500.000 ember se szóval őt inkább hagyjuk amúgy hova térne vissza? MSZP? Hozz nekik 1-2%-ot "Oszt jó napot!"...semmit nem érnek vele...

2012. okt. 22. 18:15
 29/47 anonim ***** válasza:

A TV függők!

Létszíves ne itt osszátok a hülyeségeteket, hogy 88 oldalon fasiszta, amcsi ellenes és Trianon utáló szöveg van + attól még, hogy én utálók egy embert attól még ha csak úgy add valamit elfogadom mert, hogy nem vagyok hülye...

2012. okt. 22. 18:19
 30/47 anonim ***** válasza:
32%
sajnos olvastam a programjukat és közgazdászként olvasva egy nagy nulla.
2012. okt. 22. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!