Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik mekkora eséllyel...

A jobbik mekkora eséllyel nyer majd választást 2014-ben?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 18:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
37%
de a jobbik nem is arról híres, hogy az értelmiségiek szavazzanak rájuk, pláne azok nem, akik értenek a gazdasághoz. bocs, hogy ezt mondom, de a iv béla terv egy gyatra hülyeség...és ezt mint közgazdász mondom,,, de ha nem lennék az, sem szavaznék rájuk semmi esetre sem. rasszistának tartom őket...több jobbikost is ismerek, szóval van alapom ilyet mondani.amúgy ezért sem szavaznék rájuk, ha valakinek más a véleménye, azt már nem tudják elfogadni.bocsi
2012. okt. 22. 23:21
 32/47 anonim ***** válasza:
0%
ám tudom, most hogy bajnai visszatért a szélsőjobbosok beparáztak, hogy nem jutnak a hatalom közelébe sem. és ez valóban így is lesz.
2012. okt. 22. 23:24
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

31

Én nem vagyok jobbikos, de annyiban vitában szállnék, hogy a tárki és az ipsos kb fél évvel ezelőtti kutatásai szerint egyetemisták között a Jobbik és az LMP vezet, tehát nem feltétlen igaz, hogy értelmiségiek körében nem népszerű.

2012. okt. 23. 00:15
 34/47 anonim ***** válasza:
47%

45%os nem számít értelmiséginek az, aki az mszpre szavaz.

Azt meg leszarjuk hogy minek állítod magad...

2012. okt. 23. 02:48
 35/47 anonim ***** válasza:
0%

én nem is mondtam, hogy az mszp-re fogok :D ez a baj, a jobbik leszarja, hogy mások mit mondanak...ugyanazt a diktatórikus szart csinálnák, mint a fidesz....ugyanúg ejtenek az emberek véleményére!! de nyugodjatok meg, most is ugyanúgy nyertek majd választást, mint 2010-ben! :D :D

de még ha bármi csoda folytán hatalomra kerülnétek, úgy buknátok bele, mint jörg haider...pedig Ő egy intelligens politikus volt, nem egy vona gábor és novák előd típus... :D ausztria beledöglött az embargóba, pedig egy rohadt gazdag ország...mi éhen halnánk! sötét kopasz kigyúrt idióták akarják osztani észt, de sajna a cigányság üldözése programmal ez nem fog menni! idióták! na páááá

2012. okt. 23. 11:24
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
33-as.. :) diákok közt mozgok, nyugodtan mondhatom, hogy az értelmesebbje baloldali érzelmű...bár ismerek olyat, aki jobbik szimpatizáns, DE nem fog rájuk szavazni mégsem, mert belátja, mi lenne a jobbik kormány egyenes következménye...Sajnos az észérvek inkább döntenek.
2012. okt. 23. 11:32
 37/47 anonim ***** válasza:

36

33-as vagyok, én is diákok közt mozgok elég sok helyen, és az én személyes tapasztalataim sem feltétlenül a kutatást erősítik meg, de a mi személyes benyomásaink nem mennének el reprezentatív felmérésnek.

2012. okt. 23. 12:18
 38/47 anonim ***** válasza:
33-as én úgy hiszem, hogy az országban maradt elég értelmiségi ahhoz, hogy felmérje, a jobbik választási győzelme egyenes út lenne a lejtőn...akik ismerik a gazdaság működését, érdekeit, azok tudják mi jönne... csak egy példa...jelenleg a piacról finanszírozza magát az ország, állampapírok értékesítésével...(szélsőjobb hatalomra kerülése esetén eu embargo ez tuti-fogadhatunk is rá....egy darabot nem adnánk el többé...finanszírozhatatlanság-államcsőd...igaz ez nagyon levan sarkítva, de a lényeg ez). nem beszélve arról, hogy ez az ország nem képes ellátni a lakosság fogyasztását (ipar, mezőgazdaság, stb.)... aki ezeket a gazdasági összefüggéseket és érdekeket nem érti, azoknak hiába magyarázod. aki meg érti és nem humán szakon tengődik az egyetemen, az észérvek alapján biztos nem a jobbikra szavaz.ha meg érzelemből szavaz, akkor nem az ország érdekeit nézi.
2012. okt. 23. 12:44
 39/47 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mernék meglépni az EU embargót, ez csak "jól" hangzik ellenzékben... az önellátással ugyanez, szerintem tudják, hogy esélytelen (hiszen a pártban is vannak értelmiségiek, közgazdászok is).

Lehet persze, én vagyok csak túl jóhiszemű:D

2012. okt. 23. 12:51
 40/47 anonim ***** válasza:
33 voltam, lemaradt
2012. okt. 23. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!