Ti is Turulba születtetek?
Ma újabb bölcsességgel és felismeréssel lettem gazdagabb, hála nemzetünk lángeszének:
"A kormányfő hangsúlyozta: a Turul a magyarok ősképe, melybe mindenki beleszületik, mint a nyelvbe és a történelembe."
Ugye, Ti is a turulba születtetek?
"Engem a gólya hozott."
Engem meg a rák visz el :D.
" Emesének jelent meg álmában a turul. "
Emese be volt nyomva mint az albán szamár és nekem ezért kellene hinnem mindenféle zagyvaságban?
""Engem a gólya hozott."
Egészen biztos vagy benne?"
Igen, egészen biztos vagyok benne. Anyukám mondta, és ő nagyon-nagyon okos asszony.
Seres és döhrer
Szabad állattartás
Felfüggesztett börtön és pénzbüntetés
Egyszerűen undorító, ami itt folyik... Felfordul az ember gyomra. Hová lehet még lejjebb süllyedni emberi mivoltotokban?
És minden 100%-ra felpontozgatva, aki pedig nem áll be a sorba köpködni, azt lemínuszozzák. Szerencse, hogy az efféle patkánysarjak csak itt alkotnak többséget, és a valós társadalomban csak egy árnyékban megbúvó hangos, ám kicsi csoport.
A kisebbségben lévő politikai csoportosulások, megmozdulások általánosan magas aktivitásával (az a kutya ugat a leghangosabban, amelyik a legkisebb, hogy ellensúlyozza a méretbeli hátrányát, a nagytestű kutyának nincs szüksége erre), egyedül itt, az internet világában tudjátok kiélni magatokat - és amíg ez így van, addig nem nagyon zavartok sok vizet, mert ez messze nem mutatja a valós társadalmi összetételeteket. A többségben lévők mindig csendesek, mert tudják, hogy többségben vannak, és nincs miért kapálózniuk.
-------------------
20:40
"Az őseink a Napistenben, szellemekben és egyéb lényekben hittek. Azt is hitték, hogy a Föld lapost. Most mért tagadjuk meg?"
- A kettő egyáltalán nem állítható párhuzamba. A Turul egy összetartozási szimbólum, a magyarok közös jelképe volt, és marad is, míg a Föld lapos volta csak egy tudományos tévedés, amelyről egyébként már az ókorban is voltak viták.
21:11
"Hittek egy büdös francokat, már bocsánat. A nacionalizmus 200-300 éves ideológia, azelőtt nem úgy volt, mint most. Kevésbé számított a nemzetiség, annál inkább a származás. Nemes vagy jobbágy. Egyébként több száz évig a jobbágyság nem volt része a nemzetnek, vagyis inkább nem tekintették őket annak."
- Magabiztosan ne beszélj olyanról, amihez nem értesz, mert lejáratod magadat. Olvasd el a Képes Krónikát, és meglátod, mennyire is számított a nemzetiség. Hogyan társulnak benne a némethez a "dölyfös", az olaszhoz a "csacsogó" kifejezések, és "elismerhetnék a németek is, ha nem lennének olyan dölyfösek, hogy akkor ott a magyarok nagy győzelmet arattak felettük". Nem az X. király az Y. király felett. A magyarok a németek felett.
------------------
Nem tudom, a 21:06-os válaszoló mi olyat írhatott, ami miatt törölték az első hozzászólását, de láthatóan - a szöveg megtöréséből - így történt. Tegnap beszabadult ide valami - elnézést a kifejezésért, de az igazságtalanságérzet már ezt hozza ki belőlem - láthatóan sértődött Gyurcsány-árvája moderátor, az én válaszom is 3x lett törölve, mikor azt írtam csupán, hogy az MSZP jogtalanul használja a köztársasági címert, mert ő maga (az MSZMP) verte azt le 1949-ben, majd 1956-ban is. Majd pedig a kérdésemet is, miszerint miért van az, hogy a horogkereszt viselése tiltott, a vörös csillag viselésének büntetése viszont a szólásszabadság korlátozása. Semmi trágárság, mégis törölve lett. Vajh miért? Indoklásként azt kaptam, hogy "provokatív". Hát valóban provokatív, és ez a keserű valóság!
------------------
21:27
"A jobbágyok nem számítottak még embernek sem. De ők csak magyarokkal házasodtak."
- Ez szimpla hazugság, nem is fűzök hozzá semmit.
"A "nemzethez" tartozó nemesek, főurak, királyaink pedig legtöbbször külföldi feleséget kerestek maguknak."
- A nemesek pont nem. A királyok igen, de az mindenhol így volt, ugyanis ezzel erősítették meg a szövetségeket.
"A Turulmadár valóban egy jelkép, egy régi legendából. De senki nem származik attól."
- Ez meg puszta tudatlanság. Hallottál már a "de genere Turul" kifejezésről? Olvass utána, művelődj...
-----------------------
Érdekes az is, hogy a 23:22-es válaszadó, aki hosszan kifejti és szakszerűen az eseménysor kialakulását, 0%-os hasznosságú, a 09:29 válaszoló, aki azt írja: "Emese be volt nyomva mint az albán szamár és nekem ezért kellene hinnem mindenféle zagyvaságban?", pedig 100%-os hasznosságú. Betegek vagytok.
Igaza volt Adynak. Nekünk Mohács kell.
"Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.
Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.
Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!