1/13 anonim válasza:
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
ez funnys
3/13 anonim válasza:
Én százhúsz évesen születtem meg, most harminc éves vagyok. Tehát egyre fiatalodok. Újszülött csecsemőként fogok meghalni.
4/13 anonim válasza:
funnys. MEGHALOK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
6/13 anonim válasza:
Már nemigen tudom. Arra emlékszem csak, hogy Bornemissza Gergellyel jártam egy osztályba. Másodikban kicsapták szegényt, mert valami Éva nevű csajjal meztelenül fürdött a patakban.
7/13 anonim válasza:
6., problem van az english tudásommal esetleg? Angry leszek veryre, ha yes...
8/13 anonim válasza:
Én már eleve őszen és májfoltosan jöttem világra.
Morgan Freeman
9/13 anonim válasza:
Morgan. Én Gordon Freeman vagyok. Rokonok vagyunk? Téged is üldöz a kormány?
10/13 anonim válasza:
elsőnek üzenem: amúgy nincs bajom veled csak rohadtul szakadtam ezen 'funnys' vicces vagy:DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!