Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti magatok hogy születtetek...

Ti magatok hogy születtetek (szüleitek elmondása alapján)?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, akinek bármilyen komplikáció adódott a születésénél? Koraszülött volt, vákumos, oxigénhiányos stb... Arra lennék kíváncsi, hogy lett-e belőle bajotok, hátrányotok életetek során?
2011. dec. 22. 13:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia engem anyum rendesen szült nem volt komplikácio.Azóta is ok minden a kislányomat is rendesen szültem nem volt komplikácio nem vágtam nem repedtem Könnyű szülése volt anyunak és nekem is.
2011. dec. 22. 13:39
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt komplikáció. 2héttel később jöttem és gyors szülése volt anyának :)
2011. dec. 22. 13:40
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen. Két héttel voltam túlhordva, indítottak. Nem igazán akartam jönni, anya iszonyatosan vérzett. Mire megszülettem szegény már teljesen kivérzett. Addig tudott magánál maradni, míg meghallotta, hogy lány vagyok. Aztán kaparást és vért kapott. Én egészséges lettem és iszonyat szőrös. Elmondása szerint, ha nem a harmadik szülése hanem az első lettem volna, biztos, hogy csak egy gyereke lenne.
2011. dec. 22. 15:29
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon korán születtem és nagyon nehezen 2 hét folyamatos vajúdás-visszatartás után, alig 7 hónapra 1.65kg-mal és 40cm-rel, de nagyon erős voltam és nem kellett inkubátor.

Ellenben az én kisfiam a kiírt napon extra gyorsan és ügyesen született.

2011. dec. 22. 20:10
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam kibújni, így császárral születtem meg. bajom nem lett tőle, de a mai napig klausztrofóbiás vagyok. Állítólag ez visszavezethető arra, hogy ha valaki nem természetes úton születik, akkor kialakulhat nála.
2011. dec. 22. 20:56
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

1 hónappal hamarabb jöttem (2100 gr), és császárral. Semmi bajom nem lett tőle, később sem.

A fiam kiírt napon született, de szintén császárral, farfekvés-lábtartás-tachicard szívverés és vízbe kakilás miatt, de eddig semmi baja, egy igazi kis örökmozgó 2 éves rosszcsont...

2011. dec. 22. 22:07
 7/22 anonim ***** válasza:
Császárral születtem,mert azt mondták nincs szívhang és nem vagyok befordulva.Érdekes amúgy nekem is van egyhe klausztrofóbiám de egyébként semmi bajom nincs és nem is volt születéskor sem.
2011. dec. 22. 22:41
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

En ugy szulettem, hogy kb senki sem emlekszik ra.

Eleve az egesz terhesseg kalandosnak indult, 4. gyereknek erkeztem nem tervezettem, mar majdnem felidos volt az Edesanyam, amikor a magzatmozgasbol radobbent, hogy jovok, de orult mindenki ennek ellenere.

A szuletesem elott 2 nappal a noverem meghalt (13 eves volt es nem tudtak rola, hogy beteg). Masnap ejszaka indultam megszuletni nyilvan a sokk miatt (de nem lettem koraszulott, idoben jottem), hajnalra szulettem meg es Edesanyam reggel elhagyta a korhazat sajat felelossegre, mert delelott volt a testverem temetese. Utana termeszetesen visszajott hozzam. Nem igazan kerdezgetem a dologrol, volt mar rola szo es annyit mondott, hogy nem emlekszik a vajudasra, azt mondja, hogy a fajdalomra sem, semmire sem, mert csak testileg volt ott, lelkileg nem volt maganal. A korhazi napokra sem emlekszik, az utana levo nehany het is homalyos. De azt hiszem, hogy ez ertheto.

2011. dec. 22. 23:39
 9/22 anonim ***** válasza:
Utolsó,ez szomorú :( Megis értem hogy szegény semmire sem emlékszik belöle.
2011. dec. 23. 08:58
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én faros baba voltam, de ennek ellenére "normál" úton születtem, mert kis méretű baba voltam. Akkoriban nem nagyon volt még uh, ráadásul anyum ügyeletesnél szült, csak úgy odament, amikor már szóltak neki h ez szülés lesz. Amikor nem a fejem, hanem a popóm "bújt" ki először, akkor volt nagy csodálkozás, de gyorsan kikapott.Nem lett semmi bajom. (Pedig lehetett volna)
2011. dec. 25. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!