Ti magatok hogy születtetek (szüleitek elmondása alapján)?
Nagyon korán születtem és nagyon nehezen 2 hét folyamatos vajúdás-visszatartás után, alig 7 hónapra 1.65kg-mal és 40cm-rel, de nagyon erős voltam és nem kellett inkubátor.
Ellenben az én kisfiam a kiírt napon extra gyorsan és ügyesen született.
1 hónappal hamarabb jöttem (2100 gr), és császárral. Semmi bajom nem lett tőle, később sem.
A fiam kiírt napon született, de szintén császárral, farfekvés-lábtartás-tachicard szívverés és vízbe kakilás miatt, de eddig semmi baja, egy igazi kis örökmozgó 2 éves rosszcsont...
En ugy szulettem, hogy kb senki sem emlekszik ra.
Eleve az egesz terhesseg kalandosnak indult, 4. gyereknek erkeztem nem tervezettem, mar majdnem felidos volt az Edesanyam, amikor a magzatmozgasbol radobbent, hogy jovok, de orult mindenki ennek ellenere.
A szuletesem elott 2 nappal a noverem meghalt (13 eves volt es nem tudtak rola, hogy beteg). Masnap ejszaka indultam megszuletni nyilvan a sokk miatt (de nem lettem koraszulott, idoben jottem), hajnalra szulettem meg es Edesanyam reggel elhagyta a korhazat sajat felelossegre, mert delelott volt a testverem temetese. Utana termeszetesen visszajott hozzam. Nem igazan kerdezgetem a dologrol, volt mar rola szo es annyit mondott, hogy nem emlekszik a vajudasra, azt mondja, hogy a fajdalomra sem, semmire sem, mert csak testileg volt ott, lelkileg nem volt maganal. A korhazi napokra sem emlekszik, az utana levo nehany het is homalyos. De azt hiszem, hogy ez ertheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!