Mennyit eszik 3-4 hetes babátok és mekkorák vagytok, mennyivel születtetek, mennyivel jöttetek haza a kórházból?
Az én kisfiam 4 és fél hetes. 3700 gr-mal született, 3510 gr-mal jöttünk haza, 2 hetesen volt 4150 gr, és ma 4700 gr (pont most értünk haza a doktornőtől).
Sajnos nagyon kevés a tejem (10-20 ml), így javarészt tápszerezünk. Mostanában 2 óránként kér enni ebben a nagy melegben, és 60-80 ml-ket eszik, eddig 3 óránként evett 80-100-akat+ az anyatej, amennyi épp van.
Én sosem mérem mennyit szopizik egy alkalommal.Igény szerint szoptatom. Többnyire 2-3 óránként evett, 3-4hetesen éjjel is.
3010gr-al született, 2870-el jöttünk haza. 1hónapos státuszon 3940 gr volt.
Nem tudom mennyit eszik, sose mértem.
4300al született, 4010 volt mikor kiengedtek, 1 hós státuszon pedig 5300.
Most is szopizik. Teát szoktam neki adni ebben a melegben cukor nélkül.
Én se szoktam mérni mennyit eszik szerencsére van elég tejem úgyhogy csak jelezne ha nem elég neki.
4050 grammal született 3770-el jöttünk haza és múlthéten voltunk dokinál akkor volt 4400 gramm.Most lesz 4 hetes.
az miért érdekes hogy én mekkora vagyok és mennyivel születtem?
nem elég a baba adata..?
miért beszélsz többesszámba.?
Mert egy anya így szokta.
Nem mindenki gondolja át a nyelvtani helyességet azelőtt, hogy beszélne a babáról, vagy kérdezne más babájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!