1 hetes a picikém, tegnap jöttünk haza a kórházból. Ott elég volt a tej 1 ciciből, sőt még tudtam fejni is. Most éjjel nem volt neki elég, másfél óránként felébredt. Fejni nem tudok, mert nincs. Normális, hogy elapad ilyenkor?
Ne aggódj, a tejed nem apad, ha másfél óránként szoptatsz akkor nincs értelme fejni. Ha 1 cici nem elég nyugodtan kínáld a másikat, a következő szopit pedig kezd azzal amelyikkel befejezted. Az én picikém 2 hónapos koráig éjjel nappal 1-1,5 óránként szopott, a cicijeim állandó munkában voltak. Aztán előbb az éjjeli szopi ritkult meg aztán a nappali áll be 2-3 órákra. 4 hónapig mindkét cicim forgalomban volt, utána állt be úgy a tejtermelés hogy 1 ciciből is jól lakott. Most 19,5 hós reggel-este még kéri a szopit.
Nekem ő nagyon sokat segített, szívből ajánlom a tanácsait, bátran keresd meg:
Bízz önmagadban, sikerülni fog!! Pihenj sokat, egyél-igyál rendesen és sokat bújj össze a kicsiddel.
Nekem is igy volt a lányommal (második gyerek) és kicsit kétségbe is estem hogy nem lesz elég a tejem. De beszéltem a védőnővel meg pár ismerősömmel is és kiderült hogy csomóan 2 ciciből szoptatnak egy alkalommal.
Úgyhogy én is így csinálom. Érdekes módon én is éjjel vettem észre hogy nem elég neki egy mell.
Semmi gond nincs azóta sem, mindig megkínálom a másikból is, és abból amúgy nem cicizik már annyit mint az elsőből.
Igyál nagyon sokat!!! Nekem azért is volt igy sztem mert a kórházban semmit se kellett csinálnom, "csak" szoptatni meg a babával foglalkozni, és hozták be nekem az innivalót, levest stb.
Itthon meg nincs segítségem és van hogy nem iszok annyit amennyit kéne.
Sok erőt nektek, és sok tejet!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!