Mesélnétek nekem valamit? Halálra unom magam, bár már csak másfél óra és megyek haza, ill cipőt venni :D
Heh, ez jópofa.
No, én is unatkozom, mesélek neked egyet.
Szóval haverokkal voltunk kint vidéken az egyikük nagyijánál, még évekkel ezelőtt. Nem mondom, melyik faluban, de van a közepén egy rom, amin áll egy zászlótartó rúd.
Szóval, miután megnéztük a Karib tenger kalózait (első rész, friss volt az élmény) és némi vodkából meg csokoládélikőrből erőt és elszántságot merítettünk, fogtuk magunkat meg a nagymama egyik bugyogóját, amire tussal halálfejet festettünk, és éjnek évadján felmentünk a romhoz, levontuk a lobogót és a helyére felhúztuk a bugyit.
Aztán tisztelegtünk, és mint aki jól végezte dolgát, hazabattyogtunk.
Egyszer kicsit illumináltan odamentem két orosz hapsihoz a budai Dunaparton, hogy van-e kajájuk.
Mondták, hogy nincs, de tartsak velük, mert ők is enni indultak. Kiderült, hogy Kijevi üzletemberek, nem ismerik a várost, és jöttek szétnézni.
Elvittek szusizni, aztán megmutattam nekik a Lánchidat/Gresham palotát/Szent István székesegyházat, mindet kívülről, mert már tizenegy volt este, meg a Gödröt. Aztán becipeltem őket egy talponállóba, hogy lássanak ilyet is.
Aztán megköszönték a tolmácsolást, meg az idegenvezetést, taxiba ültek és elhúztak.
Megtörtént, azért nem írtam falunevet...
sajnos másnap dél körül már leszedték... De eldobták, úgyhogy megvan a fiókban, várja az újabb bevetést! :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!