Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mesélnétek nekem valamit?...

Mesélnétek nekem valamit? Halálra unom magam, bár már csak másfél óra és megyek haza, ill cipőt venni :D

Figyelt kérdés
Bármit szívesen meghallgatok.. és még tanácsot is írok,ha tudok :D üdv! 20/L
2011. febr. 23. 16:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

3. :D orosz pasikkal?????? msot egy orosz pasira vagyok rákattanva a munkahelyemen :) mien az oroszok természete?? mesélj plzz :)

amőgy nagy mákod volt :D

2011. febr. 23. 16:32
 12/20 anonim ***** válasza:

A méta :

amikor van kettő csapat vannak karikák különböző helyeken és az egyik csapat elüti a labdát és fut a karikákon keresztül és a másik csapat (kapók ) ők meg megpróbállják a bíró (jobb esetben tesi tanár) kezébe adni és ha belerakták a kezébe akkor aki fut a karikákon keresztül akkor meg kell állni mert különben ha olyan helyen áll meg ahol nincs karika akkor kiesik . és minél előbb végig kell menni a karikákon és akkor győz !!

2011. febr. 23. 16:35
 13/20 A kérdező kommentje:
emlékszem a métára :D a vetésibe mindig ezt játszottuk :D
2011. febr. 23. 16:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint jól magyaráztam el a dolgot :D ez most nem ide tartozik : De nem tudod véletlen hol lehet bonsai növényt venni?
2011. febr. 23. 16:49
 15/20 A kérdező kommentje:

hát gondolom obi,ikea talán..

v neten: [link]

2011. febr. 23. 16:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az ember úgy veszi a bonsai-t hogy kicsit, aztán ő neveli még kisebbre.

Az orosz pasik jófejek voltak, de csak pár órát beszéltem velük, annyi időre mindenki tud jófej lenni... én jobban csípem az olaszokat.

Miért volt nagy mákom? Nagylány vagyok, tudok vigyázni magamra, meg tele vagyok jóhiszeműséggel :-D

2011. febr. 23. 16:54
 17/20 A kérdező kommentje:

na akkor nem kell félteni :D

na mesélj még róluk :D részletesebben ha tudsz:) nem nyomultak rád? ezek szerint nem rámenősek?:D perverzek? szeretik a szexet?:D mienek?:D

2011. febr. 23. 16:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Köszi .. megpróbálom majd a bonsaiokat :)
2011. febr. 23. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Hűha... nem, egyáltalán nem nyomultak, tök udvariasak voltak. De szerintem fel se tűnt nekik, hogy lány vagyok, úgy nézek ki, mint egy siheder kamaszfiú és a hangom is elég androgün.

De udvariasak voltak. Mondták, hogy üzleti úton vannak, most járnak itt először, és hogy holnap már mennek vissza Kijvbe. Meghallgatták az összes művtöris adalékot, amit el tudtam nekik mondani angolul.

Meg hogy hol lehet normális magyar pálinkát kapni, mert azt viszik ajándékba. Meg mutatták, hogy kell inni rendesen a vodkát. Basszus, annyit ittak, én már majdnem az asztal alá fordultam, pedig akkor remekül bírtam a piát. Rajtuk meg meg se látszott. A kajához letoltak egy üveg aszut, meg fejenként három féldeci vodkát. És mondták, hogy ezt máshol nem tudják, de a vodkát úgy kell inni, hogy utána iszik az ember gyümölcslevet vagy paradicsomlevet.

Szóval tök kultúráltak voltak, udvariasak meg minden.

2011. febr. 23. 17:04
 20/20 A kérdező kommentje:

hmm :)

Értem,azt tudom,h a vodkát nagyon szeretik,hisz az ők találmányuk végülis :)Nekem nagyon kell ez az orosz pasi,bár elvileg van bnője :(

2011. febr. 23. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!