Anyukák! Normális, hogy a 2hónapos babám 6050g? A kórházból 3280g-mal hoztuk haza. Anyukám szerint sok, és azt mondja ne etessem már olyan gyakran.
Normális, az enyém 6000 gramm volt 2 hónaposan csak szopik.
Ő 3850 grammal született 3670gr-rel jött haza.
Most lassan 3 hónapos és 6800 gramm(tegnapi adat)és 61 cm.
A tesója is ilyen jó súlyú most két éves és 15,5 kilogramm.
Mindkettő kisfiú.
Szia!
Az én kislányom 6 hetesen 5500 gramm és 3180 hoztuk haza.
Senki nem mondta még eddig hogy baj lenne a súlya.
Kizárólag csak szopizunk,amivel állítólag nem lehet túletetni.
A súlyát ideális esetben fél éves korára duplázza meg, nem két hónaposan, hogy lenne ez már normális?
Én a helyedben elvinném kivizsgáltatni, lehet hogy cukor vagy hormonbaj van a háttérben. Ha semmit nem találnak, akkor nyugodnék meg, hogy ennyire nagy az étvágya.
Néha nem árt az idősebbekre hallgatni, nem bántásból mondom, hidd el.
Szia!
Szerintem normális!
Az én fiam is most 2 hónapos na amit ő müvel az már nem az!
3530g jöttünk haza,kedden volt 2 hós és 7300gramm. Én örülnék ha az enyém csak 6050g lenne:)
"Ideális esetben fél évesen"?? Áruljam el, hogy a túlnyomó többség manapság már 4-5 hónaposan dupláz? Minden tiszteletem az időseké, őszintén, de én se hoznám rá a frászt senkire ilyesmivel, akkor se, ha nagyon tapasztalt vagyok.
Első ránézésre tényleg kicsit gyors tempójú ez a hízás, de még nem tudjuk, tejtől vagy táptól. És még a válasz után sem kell az ördögöt a falra festeni... Kérdező, ha a babád egyébként jól van, szépen fejlődik, mindent rendben találsz nála, akkor nem hinném, hogy ez kóros lenne. Ha nem vagy biztos, kérdezz rá a dokidnál, bár sokszor pont ők nem adnak megnyugtató válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!